Nadir
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
birkaç arkadaş daha aynı sorunu yaşadığını söylüyor ama telefonum değiştiği için nasıl bir sorun bilemiyorum..ben en son o programı kullandım öyle bir sorunla karşılaşmadım açıkçası..bilen,çözen arkadaşlar burda sana cevap verecektir..hocam yüklemede sorun yok sorum şöyleydi o konuda
""v30 ile gelen nokia maps ta hakkında bölümü normal çözünürlükle okunabilir düzeydeyle büyüklük olarak yazılar bunu yükleyince yazılar çok küçük okunamıyor aynı şekilde ara tuşuna bastıktan sonra ikonlar geliyor ancak ne oldukları sağ tarafında yazmıyor!! dil değiştirme sorunu çözmez muhtemelen bi çözüm varmıdır acaba ???""
Cehennem arkadaşım aynı 5800 gibi ortadaki kırmızı,yeşil ve yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun açma-kapama düğmesine basıp sana saat ve diğer ayarları sorana kadar basılı tutuyorsun..
Özkan arkadaşım *#0000# yap telefonunun versiyonunun kaç olduğunu görürsün..eğer en son versiyon 31.0.101 ise sorun yok yoksaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızı pc ye kurup güncelleyeceksin..
Callcium arkadaşım en son versiyon 31.0.101 dir..
o zaman çözümü basit..hafıza kartında telefona uyumsuz bir program kurulu..hafıza kartındaki belgeleri,müzikleri ve kurulmamış programları yedekle format at yeniden programları kur..cevap için tşk dediğin gibi denedim ama her seferinde yine nokia yazılı ekranda takıldı kaldı :S hafıza kartını çıkartıp denedim telefon açıldı. Hem bu vesileyle format atıp yeni sürümü yükledim. Ancak hafıza kartını takınca yine arada açarken aynı yerde takılı kalıyor bunu nedeni hakkında bir fikriniz varmı ?
o zaman çözümü basit..hafıza kartında telefona uyumsuz bir program kurulu..hafıza kartındaki belgeleri,müzikleri ve kurulmamış programları yedekle format at yeniden programları kur..
bilemiyeceğim hemşo belki sürümün özelliği öyledir..selam nadır hocam benım yardıma ıhtıyacım vardı nokıa 5530 kullanıyorum tus klıdını kaldırdıgımda telefon bazen 30 sn lıgıne dokunmatıgı ıslemıyor bıraz beklıyorum calısıyor bunun sebebı nedır acaba telefonumu yenı guncelledım surumıu 20.000.08 sorun neyden kaynaklanıyodur acaba yardım edersenız sevınırım aynı zamanda bende kayserılıyım
selam nadır hocam benım yardıma ıhtıyacım vardı nokıa 5530 kullanıyorum tus klıdını kaldırdıgımda telefon bazen 30 sn lıgıne dokunmatıgı ıslemıyor bıraz beklıyorum calısıyor bunun sebebı nedır acaba telefonumu yenı guncelledım surumıu 20.000.08 sorun neyden kaynaklanıyodur acaba yardım edersenız sevınırım aynı zamanda bende kayserılıyım
yardım edin arkadaşlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?