5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
opda dan sertifika almalısın..siteyi araştırırsan bulursun..

zezu_5

Üye

Değişmesi Lazım.Ya Ayarlardan Yada Ana Ekrandan Seçeneklerden Düzenle Diyere O Programların Bulunduğu Bölümün Üstüne Tek Tıklama İle Ayarlar Var İstediğini Değiştirebilirsin

N97'de Böyle

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş N97 güncellemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum yeni versionu v2.0 warmış yardımcı olursan cok sevinirm kolay gelsin fthh@hotmail.fr eklrsn sevinirim soracagım vcok şey war

Hala Bekliyoruz Avrupada Ve Asyada V20 Dağıtılmadı.Bende Merakla Bekliyorum

telefondan güncelleme yapınca bende de donuyor dostum telefon bende hard format atmak zorunda kalıyorum ne zmn cıkacaksa cıksın şu güncellemede kurtulalım şu işkenceden

phora

Üye
Güzel olmuş bu Fun Club. Şu V2.0 çıksın artık

furryozz

Üye
beyler 5800 hack yapılabiliyormu? bilen varmı

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifika alınca hacke gerek kalmaz zaten..

Telefonu hackleyince bize +'sı ne oluyor mesela sertifika olayı nasıl anlatırmısınız bende ingilizce oldugundan sertifica soruyormu sormuyormu anlamıyorum yüklenmedigi zmn.

arkadaşlar yapamadım nemesisde alta error veriyor

aulu

Üye
bendede altta error veriyor ama 3-5 saniye sonra kapat dediniz diye bende kapattım. şimdi bu olmadımı?

n97 si olan arkadaşlar bendede var n97 kapalı alanlarda biraz şebeke problemi yaşıyorum sizdede var mı aynı sorun daha önceki nokia 6270 telefonumun çektiği yerlerde n97 çekmiyor çekiyor gösteriyor birisi aradığında ulaşılamıyor mesajı ile karşılaşıyor sizdece var mı böyle bir durum yada neden olabilir telefonda bir sorun olma ihtimali nedir

telefon 1 aylık orjinal

aulu

Üye
tamam buldum. bi alttaki ikinci numarayı yazdım oldu. şimdi güncelliyor bakalım. inşaallah bir sorun olmaz...

benim 5800 a ne yaptıysam olmadı. gps uyduları buluyor ama sinyal almıyor. ornegın 8 9 uydu cekıyor. ama 3 4 dakika geçmeden sinyal almıyor. başına gelen ya da çözümü bilen varmı acaba

bide haritalardan arama ya giriyorum. yerler i seçiyorum. sadece küçük simgeler var. eskiden yanında adreslerde yazardı. onun çöüzümünü de bilen varsa sevinirim

bide haritalardan arama ya giriyorum. yerler i seçiyorum. sadece küçük simgeler var. eskiden yanında adreslerde yazardı. onun çöüzümünü de bilen varsa sevinirim

walla kards bende öle bi prblem yok telefon gayet iyi calışıyor cekmedigi zmnda oluor da benm sıkıntım her b.ka internete baglanma şeyşi cıkartıyor ona uyuz oluyorum gecen gün 100 kontr gitti navigasyona.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
walla kards bende öle bi prblem yok telefon gayet iyi calışıyor cekmedigi zmnda oluor da benm sıkıntım her b.ka internete baglanma şeyşi cıkartıyor ona uyuz oluyorum gecen gün 100 kontr gitti navigasyona.
navigasyona kontör gitmemesi için uygulamalar/yer/konumlama/konumlama yöntemlerini açıp sadece tümleşik gps seçili olacak o zaman internete bağlanmaz..

beyler 5800 hack yapılabiliyormu? bilen varmı

HelloOX programıyla hacklemen mümkün. sitede ayrıntılı anlatımıyla birlikte bulabilirsin. ayrıca opda'dan sertifikalandırabilirsin ben hem sertifika aldım hem de hackledim gayet güzel sorunsuz kullanıyorum sertifika almayla ilgili de yine siteden ayrıntılı bilgi hatta resimli anlatımına kadar bulabilirsin arkadaşlar süper çalışıyo valla

Nadir krdsm bnmki ingilizce dışardan almıştım teli mümkünse ingilizcesini sölermisn

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
menu/applications/location/positioning/positioning methods u aç ordan sadece Integrated GPS yi seç..

Kardsm 4 tane yazı war 3'ü secili senin dediginde secili olanların içinde bak yazayım şöyleler.
(İşaretli )Assited GPS
(İşaretli) İntegrated GPS
(İşaretsiz) Bluetooth GPS
(İşaretli) Network based
Benim telefondaki şekli şuan bu doğru olan şekli nedir yardımcı olursan sevinirim.Bugune kadarda yapmış oldugun yardım ve bilgilerden dolayı tşkr ederim dostum

Bide bu navigasyonu kontur gitmeden başka türlü nasıl kullanırız onu biliorsan iyi olur walla

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim sadece İntegrated gps seçili olacak diğerlerinin seçimini kaldır..o zaman kontör gitmeden kullanırsın..

Türkçeye cevirme işlemini anlattıgın bi konu warmı bulamadım warsa onuda alayım sıkıldım ingilizceden birşey anlamıyorum kötü oluyor Warsa msn eklede oradan anlatırsın fthh@hotmail.fr