Nadir
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
http://www.maxicep.com/symbian-dest...ka-islemi-cepte-sadece-2-saniyede-268709.html burdan Lazoflu arkadaşımdan iste..ya bende 5800 em var biri bana şu sertifkayı alabilirmi bu çinlilerle benim aram yok heralde bi türlü beceremedim ya
aylardır uğraşıyor musun? naptın be kardeşim en fazla 2 gün sürer..sağolasın ya aylardır ugraşıyorum
tv izlemek için başka program yok zaten..önce NDrive ya da Garmin kur..Nokia map ide güncelleştir..sonra müzikçalar,antivirüs,sözlük,msn,oyun ve tema kur..kafana göre takıl ancak ilk yapacağın şey telefonun yazılımını güncelle..Arkadaşlar ben 5800 xm aldım. Telefona hangi programları kurmalıyım sizce. Neler yapmalıyım. Telefonun hakkını vermem için tavsiyelerinizi bekliyorum. Şu ana kadar msn ve SpbTV v.1.1.195 S60v5 Iptv programını kurdum. Bir de televizyon izlemek için başka program tavsiye eder misiniz?
tv izlemek için başka program yok zaten..önce NDrive ya da Garmin kur..Nokia map ide güncelleştir..sonra müzikçalar,antivirüs,sözlük,msn,oyun ve tema kur..kafana göre takıl ancak ilk yapacağın şey telefonun yazılımını güncelle..
genpaya falan sormana gerek yok..güncellemeyi yap..zaten bütün telefonlar yurt dışı geliyor..Çok teşekkürler arkadaşım. Ne yapacağım konusunda fikir sahibi oldum. Bir sorum daha olacak ovi suite bağlayınca telefonum için güncel yazılım olduğu gözüküyor, fakat telefonu internet üzerinden(heps..burada.com) aldım yurtdışından geldi diye biliyorum. Ben de bununla ilgili mail attım(gen.paya)
ordan gelecek cevaba göre güncelleme yapmayı düşünüyorum.
genpaya falan sormana gerek yok..güncellemeyi yap..zaten bütün telefonlar yurt dışı geliyor..
sağol seni de aktif bekleriz..Tamam kardeşim güveniyorum sana. Pek etkin üye olmasamda yardımlarını ve paylaşımlarını görüyorum forumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?