nadir versiyonu nokia club bile düşüremiyosa kim düşürebilir bi bilgin varmı birde avea da kısa devre yapııyor teller bazen dedi bu konu hakkında ne düşünüyosun
nadir versiyonu nokia club bile düşüremiyosa kim düşürebilir bi bilgin varmı birde avea da kısa devre yapııyor teller bazen dedi bu konu hakkında ne düşünüyosun
Ben bu son parti mallarda tv kablosu çıkmıyo diye şüphe ettim açıkçası acaba tv out özelliği yok mu diye..aldğım yan sanayi kablo ile çok güzel bağlandım ekran kalitesi de süper...
abi onu denedim ama olmadı takılıyor filmler...smart movie ninde tüm sürümleri yükledim yine yok yine yok kimisi sertifika kodu istiyor kimisi 4-5 saat sonra kapanıyor. :S:S core player povermovie ulc falan hepsini denedim..artık son çare sana sorayım dedim..yardımcı olabilirmisin abi?
birşey değil..5800,N97 gibi telefonlar yeni symbian versiyonlu oldukları için onlara uygun programlar daha tam çıkmadı dün çok araştırdım ama herkeste aynı sorundan yakınıyor en güzel yöntem bu maalesef..
birşey değil..5800,N97 gibi telefonlar yeni symbian versiyonlu oldukları için onlara uygun programlar daha tam çıkmadı dün çok araştırdım ama herkeste aynı sorundan yakınıyor en güzel yöntem bu maalesef..
Ayarlar/Telefon/telefon yönetimi/güvenlik/telefon ve simkart/kilit kodu burdan güvenlik kodu koyarsın otomatik kilitlenme süresini ayarlayıp aktifleştirirsen tamamdır..