5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 5800 için yeni sürüm çıktı gibi birşey işte size yeni link:
bu güncelleme dosyası
bu da hack dosyası...

werarce

Üye
nadir v50 çıktımı yani

werarce

Üye
nadir bulsun bi kesin olarak oyle her yerden bulma programi yuklemek istemiyorum

erd.h

Üye
paylaşımlarınız icin tesekkürler arkadaslar

mrcn06

Üye
bu linkte verildigine göre bu statik çekmeyi normal menüye de yansıtmışlar.Media oynatıcıda şarkıların simgeleri daha büyük ve söylenildiğine göre daha hızlı bir yapıya kavuşmuş.NSU görüyor güncellemeyi indiriyor ama yine sorun yaratıcak biliyorum.Bu verdiğin hack olayını nasıl yapılacağını anlatırmısın biraz Nadir.Yada anlatılmış bir yer varsa link verirmisin?

arkadaslar elinize ve emeğinize sağlık çok güzel olmus teşekkurler

werarce

Üye
nadir su iseel atmani bekliyoruz sana zahmet.sevindir bizi

Davulbaz

Üye
az önce nokia software update ile yükledim müzik çalar baştan aşağı değişmiş güzel olmuş ana menüde kinetic scroll eklenmiş daha denemedim ama wifi hızındada önemli artış oluyormuş

internette geçen değişiklikler bunlar
Daha önce rehber ve mesajlara gelen kinetic kaydırma özelliği artık menülerde de aktif.

- Müzik Çalar uygulaması N97 gibi yapıldı.

- Rihanna uygulaması geldi, Rihanna wap sitesine kısayol.

- Şarkıların yanına albümlerin küçük resimleri geldi

- Kamerada geliştirmeler yapıldı

- Telefondaki bir çok hata düzeltildi

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca rehber mail ve mesajların açılımı inanılmaz hızlı oldu

merhaba arkadaşlar biraz önce kurdum 5800xm v50 yi pc den yapmaya kalktıgımda yeni güncelleme vermedi yanlız tel üzerinden denedigimde yeni güncellemeyi verdi kurdum yüklemeden sonra işletim hatası verdi yalnız hard format tan sonra herhangi bi soru kalmadı yani 30 dk dır bi sorun yok ve gayet iyi durum da bu arada okudugum kadarıyla arkadaşlar türkçesini soruyo bende türkçe kurdum ve var yok degil herkese başarılar ve tüm yardımcı olanlara teşekkürler

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çıktı arkadaşlar kodları veriyorum..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
her zamanki gibi TurkeY Navi 0587676
Turkey 2 Black 0573741
Turkey Blue 0559373
Turkey Red 0559083
Bunlarla güncelleyebilirsiniz..

estami

Üye
Nadir üstadım bu kodları nsu'damı görmemiz gerekiyor yazılım güncelle diyorum olmuyor ne yapmam gerek?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır nemesisle değiştireceksin..ilk sayfa 9.cu mesajda nasıl yapacağın var..

tel üzerinden nasıl kuruluyor her seferinde bana zaten güncel diyor.Yeni güncelleme yok diyor aydınlatırsan sevinirim salih
arkadaşım bugun maxicep e girdim ve v50 nin çıkmış oldugunu ögrendim hemen telefondan wilan üzerinden baglanıp güncellemeleri kontrol et dedim ve buldu telefondan uzun sürer die pc ye bagladım bulamadı güncellemeyi bu sefer tekrar wilana baglanıp güncelle dedim ve işin garibi pc den güncelleme yaptıgımdan daha kısa sürüdü. ve ben nete 256k ile baglanıyorum tarihi eser bi hız diyebilirsin ama ben afrikanın kamerun ülkesinde

mrcn06

Üye
Arkadaslar idda ediyorum bu usb sorunun yazılımla alakası yok.Tamamen bilgisayarın main board ından kaynaklanıyo.Pilin gücü usb hub ws her ne ise.Eger pc nizde olmuyosa zorlamayın bi int cafeye gidin orada halledin.1 haftalık uğraş sonucu su anda v 50 ye kadar güncellemiş bulunuyorum.Siz vaktinizi yemeyin

arkadaşlar turkey red koduyla girdim olmadı blue ile girdim buldu

ersera

Üye
turkey red kodu ile güncelledim sorun yok teşekkürler