nadir kardeş
tavsiyen üzere 5530 a ovimaps yükledim. evde modem açıkken çok güzel çalışıyor.
ama dışarı çıktığım zaman çalışmıyor. internet üzerinde çalışacak felan diyor. tmm diyorum yine çalışmıyor.
bunu telefonun şebekesi üzerinden kontur gitmeden nasıl becerecez.
anlatırsan sevinirimm.
bende bir 5800 kullanıcısı olarak bu fun club ın kuralmasına çok sevindim bir sorum olacaktı 5800 128 mb ramden sadece en fazla 55mb sini kullanabiliyoruz bu çok saçma bunu düzeltmenin bir yolu varmı yada yeni yazılımmı beklemeliyiz benim kullandığım yazılım v40.0.005 yeni yazılım ne zaman çıkar
Arkadaşlar ben 5800 xm red kullanıcısıyım.Bi sorunum var.Mesaj hafızasını hafıza kartına ayarladım.ama yeni mesaj gelince tercih edilen hafızaya ulaşılamıyor mesaj telefon hafızasına kaydedilecek diyor ve tlf hafızasına kayıt yapıyor.bunun gibi bir hatayla karşılaşan arkadaşlar var mı varsa nasıl kurtuldular bundan?
dostum 5800 da teli pc ye her bağlamandan sonra yani depolama olarak seçersen her seferinde mesaj ayarların telefon hafızasına dönüyor pc de işin bitince tekrar mesajlardan hafıza kartı seçmen gerekiyor
Nokia 5530 5800 ve N97: facebook gibi sitelerden video izlemek icin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ordan dokunmatik ekran yada dokunmatik ekran olmayan modu telefonunuza kurdugunuz zaman rahatlikla video izleyebilirsiniz arkadaslar sorun vardi cozuldu iyi eglenceler dilerim.(Dokunmatik ekran yada dokunmatik ekran olmayan secenegine dikkat ederseniz sevinirim V5)
dostum 5800 da teli pc ye her bağlamandan sonra yani depolama olarak seçersen her seferinde mesaj ayarların telefon hafızasına dönüyor pc de işin bitince tekrar mesajlardan hafıza kartı seçmen gerekiyor
kardeş pc ye bağlamayla alakası yok.ben hafıza kartında saklamak istiyorum mesajlarımı fakat yeni mesaj gelince hata veriyor telefon hafızasına geçiyor.acaba hafıza kartında mı var bi problem?