5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

merkez9

Üye
usta bi yardım.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
menüde uygulamalar da yer var..oraya gir ordan konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps yi seç..

merkez9

Üye
menüde uygulamalar da yer var..oraya gir ordan konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps yi seç..
evet daha oncede bi arkadaşa soylemiştin bunu.
baktım oyle bi secenek yok.
bluetooth gps
wi-fi ağ
şebeke tabanlı
sadece bu secenekler var.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman sen ücretli kullanacaksın..telefonunda yerleşik gps alıcısı yok..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maalesef yerleşik gps yok..o donanımsal bir parçadır yazılımla olmaz..

merkez9

Üye
eyvallah
çok teşekkür ederim usta. senide yorduk.

bende bir 5800 kullanıcısı olarak bu fun club ın kuralmasına çok sevindim bir sorum olacaktı 5800 128 mb ramden sadece en fazla 55mb sini kullanabiliyoruz bu çok saçma bunu düzeltmenin bir yolu varmı yada yeni yazılımmı beklemeliyiz benim kullandığım yazılım v40.0.005 yeni yazılım ne zaman çıkar

--------------- Ekleme ---------------

v41 çıkacağından bahsediliyor

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
128 mb ramin yarısını ram yarısını telefon kullanıyor bu yüzden yapacak birşey yok..yeni yazılım ne zaman çıkar bilmiyoruz..

ahmt28

Üye
cevap verecek olan yok mu acaba?

ersera

Üye
cevap verecek olan yok mu acaba?
dostum 5800 da teli pc ye her bağlamandan sonra yani depolama olarak seçersen her seferinde mesaj ayarların telefon hafızasına dönüyor pc de işin bitince tekrar mesajlardan hafıza kartı seçmen gerekiyor

Nokia 5530 5800 ve N97: facebook gibi sitelerden video izlemek icin ordan dokunmatik ekran yada dokunmatik ekran olmayan modu telefonunuza kurdugunuz zaman rahatlikla video izleyebilirsiniz arkadaslar sorun vardi cozuldu iyi eglenceler dilerim.(Dokunmatik ekran yada dokunmatik ekran olmayan secenegine dikkat ederseniz sevinirim V5)

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biliyorduk ama yinede teşekkürler..

Nadir bey merhabalar yeni poi ler bulabildin mi? SAYGILAR

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok maalesef..

ahmt28

Üye
dostum 5800 da teli pc ye her bağlamandan sonra yani depolama olarak seçersen her seferinde mesaj ayarların telefon hafızasına dönüyor pc de işin bitince tekrar mesajlardan hafıza kartı seçmen gerekiyor

kardeş pc ye bağlamayla alakası yok.ben hafıza kartında saklamak istiyorum mesajlarımı fakat yeni mesaj gelince hata veriyor telefon hafızasına geçiyor.acaba hafıza kartında mı var bi problem?

ersera

Üye
olabilir kartın içindeki bilgilerini ve dosyaları yedekle pc ye sonra kartı biçimlendir öyle dene

Ferzan

Üye
Arkadaşlar n97 telefonunu gören jaf kimde varsa lütfen link versin teşekkürler

ahmt28

Üye
olabilir kartın içindeki bilgilerini ve dosyaları yedekle pc ye sonra kartı biçimlendir öyle dene
sanırım kart bozuk biçimlendirdim telefona da hard format attım yine düzelmedi.teşekkürler...