ircan
Üye
güncelleme dosyaları farklı bir klasöre atılıyor .
bence bilen arkadaşlara devrederseniz bu işlemi daha sağlıklı olur
hemde zaten kendi güncelleme sistemi olan bir telefon ve marka için ,
farklı araçlar kullanıp garanti durumunu risk atmayıda ben kendi adıma uygun bulmuyorum
teşekkur ederim
anladım arkadasım da burada guncellmeekiçin servise de üçret ödemek komik olur. Sonucta arkadaslar anlatmıslar gecerli bir acıklama yapılırsa herkes faydalansın bu durumdan artı telefon e66 kendi guncelleme sistemi yok.
yok mu bilen bu konuyu.ya arkadalar bıktım artık butun herseyı denedım ama güncellemeyi yarıda kesiyor devamlı, pc ye format bıle attım yok, ne olur bırısı yardım etsın. bu sıtede yazan herseyı denedım olmuyor. usb devamlı sokulup takılıyoprmus gıbı ses cıkartıyor ve güncelleme yarıda kesılıyor. kaboyu sokun takın dıyor yapıyorum yıne aynı. dıger programlarda da aynı hatayı verdı. lutfen yardım edın ıkı gundur ugrasıyorum cok canım sıkıldı.
yok mu bilen bu konuyu.
xp kullanıyorum, formatta attım, butun gencellemeleri de yaptım, hafıza kartına bıle format attım daha neler denedım hatırlamıyorum ama yınede tam guncellemeye basladıgı zaman 15 dakıka var dıyor ve baglantı kopuyor. lutfen bırı yardım etsın.denediniz mi bilmiyorum da windows 7 kullanıyorsanız nokia nın sitesindeki nsu çalışmıyor, google layınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızwindows 7 diye doğru sürümü çekin
arkadaşlar burda yazdığığım için üzgünüm ama ben çin malı n5800 almıştım acaba bunlara orjinal nokia versiyonu yükleyebilirmiyim. Yada bunlarda nokia oyunlarıı çalıştırmamın herhangi bir yolu var mı ?
şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Tekrar özür diliyorum sorunun yeri burası değil biliyorum ama en yakın burası geldi aklıma.
ya arkadalar bıktım artık butun herseyı denedım ama güncellemeyi yarıda kesiyor devamlı, pc ye format bıle attım yok, ne olur bırısı yardım etsın. Bu sıtede yazan herseyı denedım olmuyor. Usb devamlı sokulup takılıyoprmus gıbı ses cıkartıyor ve güncelleme yarıda kesılıyor. Kaboyu sokun takın dıyor yapıyorum yıne aynı. Dıger programlarda da aynı hatayı verdı. Lutfen yardım edın ıkı gundur ugrasıyorum cok canım sıkıldı.
Dokunmatik tel alacaksan iphone alacakmıssın bunu anladım 1 ayı gecdı 5530 u alalım bıkere nete gıremedm daha sureklı hata werıyor wlan sıfresını gırıyorum beyaz ekren gırıyor baglantı kesıldı fln sacma sapan seyler cıkarıyor..
3g yok wless calısmıyor,kamera desen dısarda süper odada ısık altında ılk cıkan kameralı telefnlar gıbı..navgdsyon desen oda calısmıyor..
Bu telın mesaj yazma ve arama yapmakdan baska bı ozellıgı yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?