benim tel 5800 xm red ben code sini navi olarak değiştirdim öle buldu yeni v40 ı eyer öle yüklersem bi problem olabilirmi bide maxicep te nasıl yeni konu açabilirim ltfn yardım SAYGILAR
Ben dün v40'ı sofware updaterdan yükledim ve dil ingilizce oldu. Türkçe yapabilmek için ilk sayfada anlatılanlardan hangi kısmı yapmam gerek?Bi' de Türkçeleştirebilirsem telefonu, mesaj yazarken kullandığım klavyeye tr karakterler de eklenirmi?
Phoenix otomatik olarak telefonunuzun ürün kodu ile o ürün koduna uygun yazılım dosyalarını bulur. benim kisi otomatik bulmadı arkadasım secenekler silik durumda :S
Phoenix otomatik olarak telefonunuzun ürün kodu ile o ürün koduna uygun yazılım dosyalarını bulur. benim kisi otomatik bulmadı arkadasım secenekler silik durumda :S
otomatik olarak tanıma olayı yükleyeceğiniz versiyonun ile telefonunuzun ürün kodu ile uyun sağlayıp sağlamadığını bulmaktır . yükleyeceğiniz versiyon telefonunuzun ki ile uyumsuz ise yüklemeyi başlatmaz . ancak bazı durumlarda yani diyelimki telefonunuz n-97 rm-505 yani tabi bu telefonun çin için olan versiyonuda dubai için olanıda türkiye için olanıda . siz yüksek verisyon zannedip çin rm-505 i indirip yüklerseniz program size dur demeyecektir ancak cihazınız belkide kalıcı bir şekilde off pozisyonuna düşüp garanti kapsamındanda çıkartılacakdır
ozaman arakdasım ben navi.den guncellemeyi yukledim ohoenix yukledim ve calıstırdım dedigi yolu izledim fakat herhangi birsey yok ne yukledigim dosyaları buluyorum yada herhangi bir klasöremi atmam gerek yukledigim guncelleme dosyalarını ?
ozaman arakdasım ben navi.den guncellemeyi yukledim ohoenix yukledim ve calıstırdım dedigi yolu izledim fakat herhangi birsey yok ne yukledigim dosyaları buluyorum yada herhangi bir klasöremi atmam gerek yukledigim guncelleme dosyalarını ?