Nadir
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Merhaba arkdaslar ..
formunuz gercekten harika. bir cok konuda bilgi mevcut.ama aradigimi bulamadim.teknolojiyi takip eden fakat anlamayan biri olarak iki sorum var:
1-amerikadan 3 adt n97 getirttim. bunlara bursada turkce menu yukletmek icin servisleri dolastım. bu seriler icin tr menu olmadigini soylediler. nasil tr menu yukleyebilirim.(ayda bir tr ye gidiyorum bu gittigimde yine soracam)
2-n97 cihazima oyle bir program yukleyim ki telefonu verdigim elamanimin gorusmelerini otomatik kaydetsin.yani telefon gorusme kayitlarini ses dosyasi olarak tel hafizasına atsin ve bundan arayan ve aranan tarafin haberi olmasin.bu gorusmelere ben istedigimde ulasabileyim.bu mumkunmudur? boyle bir program varmidir?? varsa nasil yukleyebilirim.
yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim..
http://www.maxicep.com/symbian-destek/yeni-n97-versiyon-21-0-45-cikti-304620.html Türkçe yapabilmen için burda ilk sayfadaki kodlardan birini bu konunun ilk sayfasındaki nemesis suite ile değiştirip güncelleyeceksin..ikinci istediğin program nokialar için çıkmadı daha..casus program deniyor..
ewet kardeş daha dün qeldi aynı sorun yaptım yazılım atınca düzeliiyorr
jaf telefonun bütün bilqilerini okuyarak atıyor vede temiz oluyor
format factory diye bir program var onu kur bi dene istersen bu programda telefonun modeline göre ceviri yapabiliyorsunnokia 5800 kullanmaktayım ... bilgisayarımdaki filmleri avirecomp sayesinde altyazıyı gömüyorum .. allok avi mpeg dönüştürücü ile dönüştürürken sadece 3gp formatını destekliyor sadece... buda telefonuma attıgımda görüntü kalitesi çok kötü oluyor .. 8 gp yerim var telefonda ben filmin boyutunun düşmesini istemiyorum .. haliyle görüntü kaliteside bozulmayacaktır .. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz
n97 rm507 nemesisle olmaz.birader phoneixle yukucen rm505 atcan
--------------- Ekleme ---------------
tamam birader jafla deneyeim birde.
ne kadara yapilir bu islem.eskisehirdeyim nerede kim yapar bilmiyorum.guncellemeleri simdiye kadar hep kendim yaptim ama jafi biz yapamiyoruz galiba baska bir kabloyla yapiliyor bildigim kadariyla.
NOKIA 5800XM RM-356 Dil Kodları
0559083 Euro2 Turkey Red
0559373 Euro2 Turkey Blue
0573741 Euro2 Turkey Black
0579269 Euro2 Turkey Red
0579270 Euro2 Turkey Blue
0587676 Euro2 Turkey NaviQUOTE]
merhaba benım mrk ettıgım bu telefonlarda red blue black arasındakı farklar nedır ? mesela ben 5800 xm black kullanıcısyım
aralarında sistem olarak bir fark yok sadece rengine göre kodlar verilmiş..NOKIA 5800XM RM-356 Dil Kodları
0559083 Euro2 Turkey Red
0559373 Euro2 Turkey Blue
0573741 Euro2 Turkey Black
0579269 Euro2 Turkey Red
0579270 Euro2 Turkey Blue
0587676 Euro2 Turkey NaviQUOTE]
merhaba benım mrk ettıgım bu telefonlarda red blue black arasındakı farklar nedır ? mesela ben 5800 xm black kullanıcısyım
G-Force i ben verdim ama unsigned signedlısı yok..5800 için G-Force'un, Nuldel'in vb. bir signed program var mı?
G-Force i ben verdim ama unsigned signedlısı yok..
yok maalesef...
N97 yazılım qüncelledikten sonra sağ hoparlorden ses qelmeyenler sakın telefonlarınız içini açtırmayın yazıktır sadece teknik servise qötürün jaf box ile tekrar yazılım atsınlar düzeliyor
Verdiğin bilgi için tsk ederim. bu jaf box programını netten indirip kendim yapabilirmiyim bu mumkunmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?