5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

http://www.maxicep.com/symbian-destek/yeni-n97-versiyon-21-0-45-cikti-304620.html Türkçe yapabilmen için burda ilk sayfadaki kodlardan birini bu konunun ilk sayfasındaki nemesis suite ile değiştirip güncelleyeceksin..ikinci istediğin program nokialar için çıkmadı daha..casus program deniyor..

n97 rm507 nemesisle olmaz.birader phoneixle yukucen rm505 atcan

--------------- Ekleme ---------------

ewet kardeş daha dün qeldi aynı sorun yaptım yazılım atınca düzeliiyorr
jaf telefonun bütün bilqilerini okuyarak atıyor vede temiz oluyor

tamam birader jafla deneyeim birde.
ne kadara yapilir bu islem.eskisehirdeyim nerede kim yapar bilmiyorum.guncellemeleri simdiye kadar hep kendim yaptim ama jafi biz yapamiyoruz galiba baska bir kabloyla yapiliyor bildigim kadariyla.

rcarlos

Üye
nokia 5800 kullanmaktayım ... bilgisayarımdaki filmleri avirecomp sayesinde altyazıyı gömüyorum .. allok avi mpeg dönüştürücü ile dönüştürürken sadece 3gp formatını destekliyor sadece... buda telefonuma attıgımda görüntü kalitesi çok kötü oluyor .. 8 gp yerim var telefonda ben filmin boyutunun düşmesini istemiyorum .. haliyle görüntü kaliteside bozulmayacaktır .. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz

vuraldnz

Üye
format factory diye bir program var onu kur bi dene istersen bu programda telefonun modeline göre ceviri yapabiliyorsun

kardeş bi teknik servise qit sorr bakalımm

filmleri en iyi abc 3gp converter ile ucretsız cevırebılırsınız mp4 formatında en yuksek degerlerı secersen neredeyse hd kalıtesınde ızlersın

_play_06

Üye

5800 için G-Force'un, Nuldel'in vb. bir signed program var mı?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

lad_enes

Üye
s.a , bu ilk cikan 5800 ile son olanların farkı nedir ? Almayi düşünüyormda ilk cikan alirsak bilmeden fark edermi birşeyler?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk çıkanlarda kasa açıklığı oluyor..son çıkan al..

lad_enes

Üye
Ilk cikan mi son cikan mi oldugunu nasıl anlarım peki?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağ üst köşeye bak açıklık yoksa son çıkanlardandır..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok maalesef...

pki g-force içn modul pack yüklerkenki yükleme desteklenmiyor hatası ile ilgili bir bilginiz var mı?

ilgilendiğiz içn teşekkrler..

--------------- Ekleme ---------------

başka bir sürümde de güvenilmez sağlayıcı vs. bir şeyler diyor..

ertu55

Üye
arkadaşlar benim 5800 v40 telefon galeride resimler çift görünüyor sorun neden olabilir acaba ikinci resim orjinal resimden küçük bi yardım ederseniz çok sevinirim

N97 yazılım qüncelledikten sonra sağ hoparlorden ses qelmeyenler sakın telefonlarınız içini açtırmayın yazıktır sadece teknik servise qötürün jaf box ile tekrar yazılım atsınlar düzeliyor

Verdiğin bilgi için tsk ederim. bu jaf box programını netten indirip kendim yapabilirmiyim bu mumkunmu.

tsk.... v20.0.45 frimware surumunden tekrar eski surum olan v20.0.24 e gecme sansımız varmı. yani bir önceki güncellemeyi tekrar yuklesem sorunun cözülebilirmi.. ve bu bir önceki sürümü yükleme şansım varmı..