Nadir
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
var hocam harita ismide maps_installer 3.03 boyutuda 7997 kb bu değilmi
--------------- Ekleme ---------------
msn ide hallettim nadir abi saoltek ovi kaldı
Türkiye Haritasını yüklememişsin..onu ovi suite veya nokia map loader ile yüklemen gerekiyor..
tamam...
arkadaşlar bana lütfen yardımcı olun tefefonum 5800 red ama product kodunu siteye yanlış yazdıkları için telefon mavi oldu bunu nasıl düzeltebilirim
Benim sorunum mesaj geldikten sonra mesajlar bölümündeyken ekran dokunmatigi kitleniyor bu sorun neden die acaba arkadaslar ?
arkadaşlar nokia N97 kullanıyorum. höparlörün birinden ses gelmiyo durup dururken oldu herhangi bir darbe almadı telefon veya yere dusmedi neden olabilir SES TEK HÖPARLÖRDEN CIKIYO VE COK AZ DUYULUYO tum ayarları gözden gecirdim ama çözemedim neden kaynaklanıyor acaba yardımcı olabilirmisiniz.. yoksa teknik bir sorunmu benden başka bu sorunu yasayan varmı... yardımlarınızı bekliyorum..
arkadaşlar nokia N97 kullanıyorum. höparlörün birinden ses gelmiyo durup dururken oldu herhangi bir darbe almadı telefon veya yere dusmedi neden olabilir SES TEK HÖPARLÖRDEN CIKIYO VE COK AZ DUYULUYO tum ayarları gözden gecirdim ama çözemedim neden kaynaklanıyor acaba yardımcı olabilirmisiniz.. yoksa teknik bir sorunmu benden başka bu sorunu yasayan varmı... yardımlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?