5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

emrevale

Üye
faydalı çok şey öğrendim forum sayesinde.yazanların eline sağlık
fakat bi iki problemim daha var.bende 5800 xm sahibiyim
telefonuma ovi yle son versiyonunu yükledim (3.1 vs olması lazım)
ardından ovinin son versiyonunu ve ovi maps 3.1 i yükledim
ovi maps yüklendikten sonra bi 300 küsür megabaytlık harita ve tükçe konuşma pakedi yükle dedi
dosya boyutu çok büyük geldi."daha sonra yükleme"yi seçip işlemi tamamladım
gps inde ücretsiz olması için sadece tümleşik gps işaretli şekilde ayarını yaptım
özetle, gerek telefonum içindeki gerek bilgisayarımdaki tüm programlar güncel
oviden de güncelleştirmeler kısmına girince telefonumla ilgili güncelleştirme çıkmıyo
ancak ovideki haritalardan cihazın içindeki haritaları açtığımda cihazda harita yok diyo
ovi cihazımda harita göstermediğinden Türkiye haritasını yüklemem gerekli midir ?
(ki yükledikten sonra açtım çalışıyodu)
ayrıca gps in sınırsız olması için ne yapacağımıda ilk başlardaki postları okumama rağmen beceremedim
birde sadece tümleşik gps işaretli olduğunda evin balkonunda sinyal alamadım.acaba problem mi var ?
yardımlar için çok teşekkür ederim...

linkler hatalı. 5800 icin firmwire de error werio :S

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rapidshareden saat 24:00 den sonra indirebilirsiniz..

nadir üstad merhaba benim 5800 telim var red versiyonu aldım. v4 güncelleme yaparken yanlışlıkla navi versiyonu kurdum şimdi tekrar v3 red versiyonunu phoenix ile yüklesem ne olur bozulurmu eski versiyona dönsem?

benim telefonun kalem yeri gevşedi onu ne şekilde sert yapabiliriz

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir üstad merhaba benim 5800 telim var red versiyonu aldım. v4 güncelleme yaparken yanlışlıkla navi versiyonu kurdum şimdi tekrar v3 red versiyonunu phoenix ile yüklesem ne olur bozulurmu eski versiyona dönsem?

birşey olmaz..red kodunu nemesisle değiştir..Nokia Software Updater ile güncelle..

benim telefonun kalem yeri gevşedi onu ne şekilde sert yapabiliriz bide v40 hellox çıkmadımı daha

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim telefonun kalem yeri gevşedi onu ne şekilde sert yapabiliriz bide v40 hellox çıkmadımı daha

kalem yeri gevşediyse piyasada 5-10 tl arası kapaklar satılıyor bir tane alabilirsin..v40 helloox çıkmadı..

birşey olmaz..red kodunu nemesisle değiştir.. ile güncelle..

bataryanın altında bulunan kendi ürün kodumu girdim nemesis ile güncellemeye girdiğimde zaten en son sürüme sahipsiniz diyor güncelleme yapmıyor.bir önceki sürümün ürün kodunu girsem tekrar v40 a güncellesem olurmu kesin?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kendi kodunla başlat en güncel versiyon diyince hemen altta yeniden yükle var onu kullanacaksın..

böyle bir ekran çıkıyor yeniden yükle falan yok.

GaDDaR!

Üye
nadir abi ben bilgisayardan sertifika işlemini hangi programdan yapabilirim

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
x-sign var,signsigui var bunları sitede ara verildi..

kendi dil kodunu kullanıyorsun değil mi?

v40 a geçerken ürün kodu değişimi harici hiç birşey yapmadım zaten turkey navi ürün kodu kullanmıştım direk türkçe olarak geldi, yani evet. phoenixle v40'a tekrar güncellesem nolur? veya ne yapmam gerekiyor benim red versiyona dönmem için tamamen sıfırlamak istiyorum v30 falan olsada olur zaten aldığımda o vardı cidden çok can sıkıcı bir durum. her mesajıma cevap verdiğin için sağol bu arada.

prana

Üye
phoenix ile sorunsuz bir şekilde güncelleştirdim, teşekkür ediyorum nadir bey. yalnız bu harita mevzusu ücretli mi, pek bilmiyorum da bilgi verebilme imkanınız var mı acaba biraz?

Kardeş Harita İnternet Bağlantısı İle Çalışıyor Yani Ücretli

arkadaşlar 5800 için son sürüm 31.0.101 mi ??