Nadir
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
bende günceledim az önce 5800 ü. daha önce yedeklediğim adres defteri vs leri yüklüyorum şimdi. ama %59 da takıldı kaldı sanırım. beklemeye devam edeceğim.
bu arada güncelleştirmeden hemen sonra telefon açıldı ve dil-tarih-saat girmemi istedi. girdim bende. sonra ilk sayfanın sonunda hart format yapmamız gerektiğini gördüm, yeşil kırmızı ve foto tuşlarına aynı anda bastım cihaz kapalıyken ama tekrar açtığımda dediğiniz ayarları sormadı. *#0000# yazdığımda da yüklediğim güncel versiyon yazıyor (v40....) ama en altta da güncelleştirmeler yüklenmedi yazısı var. bunu anlamadım.
herkeste öyleymiş yaben bişeyi yanlıs yapıyorum ama
nokia maps çok ayrıntılı değil hele küçük kasabaları falan zor bulursunuz..en iyisi NDrive Ve Garmin..5800 xm kullanıcısıyım; son güncelleme yapıldı.(v40)
ovi maps`i açıyorum fakat tekirdağ - çerkezköy`ü, hatta tekirdağ`ı bile tam göstermiyor, belli bir yakınlığa gelince ekram komple yeşil oluyor, garmin burada harika bir şekilde çalışırken ovi maps`in bu bölgede navigasyon yapamaması çok saçma geldi bana, acaba bi yerde yanlış mı yapıyorum??
ne yapmam lazım, teşekkürler...
hard format at..dokunmatik ekran çalışmıyorpini bile giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?