5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

nyse

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım bi googleye Nokia sofware updater windows 7'demi yazamadın..Yazsaydn direk nokia'nın sitesi cıkardı karsına pasa pasa indirip kurardın.. ..
aliçoooo ABİCİM eyw.

arkadaşlar ben birşey anlamadım şimdi yuklenmıyo bu velet yhaaaa

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar biraz daha dikkat ederseniz yüklenir bee..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
prensip gereği msn veremiyorum burdan yazarsan sevinirim..

emrevale

Üye

yardım ?

ya arkadaslar telefonumun versiyonu v30.0.011 ya yeni bir versiyon cıkmıs dediniz yukleyemedm ayrıca telefonumda wlan la baglandımda ag gecidi izin veremiyor diye bi problem cıkıyo yardımlarınızı bekliyorum simdiden ellerinize saglık teşşekur ederim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum bi yardım edin kafayı yicem kac gundur uqrasıyorum wlan icin:S

Nadir abi ben gencturkcell liyim arkadaslar face e gırıyor kntr gıtmıyor ben duz ınternete gırıyorum menuden orda facebook sımgesı varya ona tıklıyorum cıkınca kontor gıdıyor neyı yanlıs yapıyorum anlamadım? girerken 2 tane secenek varya bırısı turkcel wap servısmı ney onlarımı yanlıs secıyorum anlamadım

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet muhtemelen yanlış seçiyorsun..ağ ayarlarından bir wireless ağı ekle..neti açarken onu seç..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlardan bağlantı ayarlarına gir wlan var oraya gir ordan seçenkelerden yenile yap kendi ağını kaydet bu kadar bundan sonra hep onu kullanırsın..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sonra yine bağlantı ayarrlarından hedeflere girip kaydettiğin ağı birincil yap..

ayarlardan bağlantı ayarlarına gir wlan var oraya gir ordan seçenkelerden yenile yap kendi ağını kaydet bu kadar bundan sonra hep onu kullanırsın..

kendi ağım yokki turkcell kendi wap ından girince bedava benım arkta bende kontor gıdıyor ya ben anlamadım sorunun çözümünü yada tam olarak sen anlamadın nadir abi

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman onun ücretsiz interneti falan vardır..veya bedavası falan vardır bilemeyeceğim..

Kardeş Bende N97 Kullanıcısıyım Ve Telefonumun Versiyonu V20.0.019 Buna Göre Hellox2 Yokmu Daha piyasada Bazı Sitelerde Kırıldığını Söyleniyor Bi Bilgin Var Şimdiden teşekkürler