srumo
Üye
30 saniye kadar Gönderiliyor kısmı bekliyor... Bilen yokmu... Bu problemi yaşıyan yokmu???Yine bir sıkıntı yaşıyorum.. 5800 sürüm v40,
mesajlarda çok sıkıntı yaşıyorum, geç açılıyor, Giden kutusuna gönderiyor ama hala gönderiliyor diyor, Gönderiliyor kısmı epey uzun sürüyor felan... Sıkıntı nerde olabilir?? 200e yakın mesaj var.. ama dün sıfırlamıştım yine aynıydı..
Ayrıca Cevap Yaz dediğimde yaklaşık 15 saniye kadar bekleme yapıyor...
Ekstra söyliyeceklerim
Gönderilen Öğelere 50 Mesaj Kaydediyor
İletim Raporları Açık
Tarihe göre Gruplama Açık
hard format nasıl atılıyor bilmiyorum ama *#7370# mi ne bu şekildeki format sistemini yaptım...yeni versiyon yükleyince hard format attın değil mi?
hay maşallahtelefon kapalıyken ortadaki yeşil ve kırmız tuşlara,yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun parmaklarını kaldırmadan açma-kapama tuşuna basıyorsun nokia yazısı gelene kadar basıyorsun sana yer,tarih ayarları sorarsa tamamdır..
format factory vj sinan kardeşim
Arkadasm bnde 1900 ksr gelen kutusunda msjm varYine bir s1k1nt1 ya_1yorum.. 5800 sürüm v40,
mesajlarda çok s1k1nt1 ya_1yorum, geç aç1l1yor, Giden kutusuna gönderiyor ama hala gönderiliyor diyor, Gönderiliyor k1sm1 epey uzun sürüyor felan... S1k1nt1 nerde olabilir?? 200e yak1n mesaj var.. ama dün s1f1rlam1_t1m yine ayn1yd1..
Ayr1ca Cevap Yaz dediimde yakla_1k 15 saniye kadar bekleme yap1yor... Ekstra söyliyeceklerim
Gönderilen Öelere 50 Mesaj Kaydediyor
0letim Raporlar1 Aç1k
Tarihe göre Gruplama Aç1k
Düzeldiyse ne mutluhard format att1m düzeldi.te_ekkürler
Nadir abi inanmassn bas1ma neler gldi neleraliçooo bu nas1l yaz1 böyle kimse anlamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?