5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Benim Bir sorum olacak arkadaşlar versiyonu 31.0.101 yaptım fakat benim 5800 kırmızı ykseltme yaparken mavi 5800 code ile yaptım şimdi temam mavi oldu ben kırmızıya nasıl geçebilirim yani arayüz eskisi gibi kırmızı olsun istiyorum bunun yolu varmı?

gsad

Üye
arkadaşlar mesaj attığım kişiler yazdığım mesajda kelimelerin kesik geldiğini söylüyorlar mesela tanımıyorum yazdığım zaman tan i m i yorum şeklinde gidiyormuş bunun sebebi nedir bi sorun mu var acaba anlamadım :S

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yazarken boşluk bırakmıyorsun değil mi?

_EzMoGe_

Üye
5800 da youtube - facebook yani kısacası flash gerektiren tüm uygulamaları yapmak isteyen arkadaşlar için
telefonunuza skyfire internet browser i kurun
flash desteği olduğu için hiç bir sıkıntı çekmezsiniz
operanın ve telefonumuzun flash desteği yok çünkü ..

nadir abi ilk syfada verdiğin dil kodunu navi yapınca navigasyonda değişiklik oluyomu dil kodunu değiştirince teldeki herşey silinirmi garanti bozulurmu benim navigasyon çekmiyo hiçbirde

nadir abi ilk syfada verdiğin dil kodunu navi yapınca navigasyonda değişiklik oluyomu dil kodunu değiştirince teldeki herşey silinirmi garanti bozulurmu benim navigasyon çekmiyo hiçbirde

Navi kodu ile güncelledim bende inanılmaz derecede fark etti. Evde pencere kenarında bile çekiyor şimdi. Navi kodundan önce dışarıda 2-3 dakika beklerdim uyduya bağlanması için. Şimdi tıklamamla bağlanması bir nerdeyse.

nadir abi farkediyo dimi benimki hiç çekmiyor bide herşey silincekmi telde

telefonu naviyle güncelledim gine aynı gine aynı

Nadir abi bu nokia navigsayon u bedava yaptıgını acıkladı bende yenı v3 mapları yukledım ama her yerımı bul degısımde 2 kntr gıdıyor ne ıs anlamadım

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulamalar/yer/konumlama/konumlama yöntemlerine gir tümleşik gps yi seç..diğerlerini kapat..

paylaşımınız için teşekkürler dediklerinizi uyguladım fakat bağlı telefon bulunamadı diyor ve güncellemeyi başlatamıyor.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Pc Suite in son versiyonunu indir..telefonunu pc ye tanıt sonra güncellemeyi başlat..

tavsiyenize ve yardımlarınıza teşekkürler fakat bu konulardan pek anlamıyorum link göndermeniz mümkün mü?
birde nokia maps açılıyo 1-2 dakika sonra çevrim içi bağlantı gerekiyo diyo ve iptal edince veya bağlanınca navigasyondan çıkıyo bu navigasyonun ücretsizi yok mu? yardımlarınız ve paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bu bahsetmiş olduğunuz v3 mapları yüklemek için link verebilir misiniz? teşekkürler

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım aynı cevapları vere vere bir hoş oldum..0586819 bu kodu ilk sayfada 9.cu mesajdaki gibi nemesisle değiştir sonra güncelle..navigasyon bedava o zaman..