5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

cabbar ben şu anda güncelliyorum kodu değiştirebildiğine eminmisin

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar n97 de aslında çoğumuzun sorunu olan bir sorunum var. program yüklerken telefon hafızası dolu mesajı alıyorum. bunun hakkında yardımcı olmanızı istiyorum
sen bütün programları tel hafızasınamı kurdun

cabbar ben şu anda güncelliyorum kodu değiştirebildiğine eminmisin

--------------- Ekleme ---------------

sen bütün programları tel hafızasınamı kurdun

Evet kontrol ettim girdiğim kod gözüküyor. Sen ovi ile mi NSU ile mi yaptın?

sadep12

Üye
Navi kodu çalışıyor abi güncelleme gelmiş (0586819).Şimdi yüklüyorum bakalım.Ama abi yeniden yükle yaptığımda direk download 130mb den başladı bir sorun olurmu ?
Yükledi abi şuan tema olarak navigatör geldi direk.Şimdi gps daha mı iyi çekiyor Nadir abim ?
Nadir abi birde telefon kapanıp açıldığında tema beyaz değişik bir tema oluyor sonra ayarlardan tema değiştirme bölümüne geldiğin an kendi kendine en başta yüklü tema hangisi ise onu seçili tema yapıyor bu normal mi ?

egenokia

Üye
arkadaşlar benim telefonda oyunalrdan ses gelmiyor.
en sevdigim oyun guitar herodan bi şey anlamıyorum ses yok.
sdece guitar heroda deil butun oyunlarda. sdece telin kendisinn su araba oyunundan ses geliyor.
enable sound on yapıorm tel genel modda sesi acık. muzik çalara girdiğimde çalınıyor muzik. ama oyunda yok.
yardım ederseniz sevinirim.

yahu ayarlar-kişisel-tercihler-genel-kişiselleştir- yan sesleri kapat demiştim dha teli elime ilk aldıgımda megersem o ayar engelliyomuş
halloldu sorun.

beko229

Üye
beyler bu konu bnm ömrümü yedi ya artık lütfen şu konuyu çözebilecek biri çıksın belkide bu olanlar bnm gibi çok az kişide olmuş olabilir ama yalvarırım çözünüz ben pc suitleri yeniden kurdum ve error hatası çıkmıo senin ilk sayfada verdiklerinin aynısını yapıom tam güncellemeyi başlat dediğimde bir anlık pc suite bağlantısı kesiliyor 1 dakka sonrada desteklenen cihaz bulunamıyor yazısı geliyor ((belki bazı arkadaşlar navi kodunu yanlış kullandığımı söyleyebilir fakat nadir abinin verdiği kodu kullandım yani kodla alakalı birşey değil)) ama nemesisi kullanmadığımda da bu sefer buluyo fakat cihazınızın en güncel sürümü yüklü dior... bunu çözerseniz çok mutlu olurum beyler, üstadlar buna yalvarırım bir çözüm .... şimdiden teşekkürler...

mkryvz

Üye
Ovi ve NSU ile güncelleme sorunu yaşayan arkadaşlar Phoenix'i denesinler. Ben Phoenix ile güncelleme yaptım hiçbir sorun olmadı. Phoenix kurulum ve güncelleme hakkında gerekli bilgileri konunun ilk sayfasından bulabilirler. Tek yapılması gereken talimatları harfiyen uygulamak.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet kardeşim bütün sıkıntılar iyi okumamaktan kaynaklanıyor..teşekkürler canım..

merhaba 5800 xm ye Touchguitar programı yüklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
programı telefonun hafıza kartına at..uygulamalarda dosya yöneticisine gir..programı bul ve üzerine iki defa tıkla kurulmaya başlar,talimatları izle kurulur..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

gsad

Üye
nadir abi bilgisayarda kayıtlı filmleri telefona direkt atarsak çalışmıyor sanırım bunun için bi program var mı bilgisayara yukleyeceğim.converter diye bi program var ama video kalitesini aşırı düşürüyor.yuksek kalitede değişim yapan bi program var mı