Nadir
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Vargünaydın var mı sorunu olan?
günaydın var mı sorunu olan?
v40 hack lenince bize yararı ne oluyo ?
sertifika istemiyor he rpgoram yükleniyor
selam NADİR kardeşim ve diğer arkadaşlar
öncelikle nokia 5800 red makinam hacıdan geldi yaklaşık 1 aydır kullanıyordum. cihaza mekkede yazılım atılmış dili türkçe yapılmış.
bende 1-2 haftadır düzenli olarak yazılanları okuyup bir şeyler yapmak istiyordum. en sonunda nokia pcsuite ve ardından daLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızi kurdum ve cihazı yedekledikten sonra v 40 güncellemesini yaptım çok da güzel oldu fakat dil türkçeden ingilizceye dönüştü. daha sonra bu konuda açılan phonix ile dil kodu yükleyeyim dedim ve harfi harfine bütün dediklerini bir kağıda yazdırıp aynen uyguladım .
phonix de en son güncelleme yaptıktan sonra succeded dişye bir yazı yazdı ben programı kapattım ve usbden cihazı çıkarttım ama bir daha hiç açılmadı.
açma kapama düğmesine bastığım zaman sadec titreşim devamlı olarak çalışıyor ama ekranda felan hiç bir şey yok kayboldu
Lütfen bana yardm et ...bir aylık telefonum gittimi(
yok telefonun gitmedi flashı çöktü phoenixle dead modunda yazılım atman gerekiyor ama çok riskli yapamassan telefon tamamen gider bence hiç bulaşmadan bi servise götür yaparlar maaliyeti 30 tl gezmez ama yerden yere değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?