5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Vi0LenT

Üye
Ama olmassa phonixten yapın demiştiniz ?
0587676 kodunu yapmıştım altta ready dedi we software yı actıımda 31.0.101 i en son wersıon olarak gordu :S

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ama olmassa phonixten yapın demiştiniz ?
0587676 kodunu yapmıştım altta ready dedi we software yı actıımda 31.0.101 i en son wersıon olarak gordu :S
allta ready demesi yetmiyor ordaki tüm işlemleri tam yapman gerekiyor write deyip yeniden kaydedip etmediğini kontrol etmelisin..

kızma yaw niye kızıyon teşekkürler

ufuk kardeş kızmış biras baksana evet i uzatmış biras evettt gibi

Vi0LenT

Üye
allta ready demesi yetmiyor ordaki tüm işlemleri tam yapman gerekiyor write deyip yeniden kaydedip etmediğini kontrol etmelisin..
Tekrar Baktım product kod yerınde 0587676 yazıor yanı doru yapmışım gibime gelıyor Software yı yenıden actım we yıne guncelleştırme gerekmıor dedi

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tekrar Baktım product kod yerınde 0587676 yazıor yanı doru yapmışım gibime gelıyor Software yı yenıden actım we yıne guncelleştırme gerekmıor dedi
o zaman 0591785..Turkey black..bu kodu dene..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bekliyorum..

5800 v40 ana ekran herkeste mi?

Ben de yeni rehber çubuğu çıktı ve müziği durdurmaya yaran şeyler çıktı ama resimdeki gibi değil. Saat eskisi gibi mesela.

Hard format atmam mı gerek?

Başka fotoğraflar da var hepsinde gösterdiğim resimdeki gibi ama? Emin olamıyorum :S

ama güncelleme yaptıysan hardformat at..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım ben kullanıyorum son sürümü yalan mı söyliycem

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
internette herşey bulursun telefonununda ne varsa gerçek odur..fazla kurcalama..