ersera
Üye
arkadasım sertifikalaman lzm olmasını istiyorsan nadir abinin paylastıgı map var onu indirim kurman gerekir nokia maps 4401 gibi biseydi indir kur sorun yasamazsnarkadaşlar ben bu kod ile güncelleme yaptım ama sınırsız olmadı haritalara girdigimde Uyumsuz lisanslar bulundu. Lisansları kullanabilmek için çevrimiçi bağlantı gereklidir. şimdi bağlanılsın mı ?" die bir soru yoneltiyor ....maps 3.01.2602 i yüklemem için sertifika almam kesin gereklimi kendi üstünde olan maps ile tam sürüm olmaz mı yardımcı olabilirsen çok iyi olur yada maps 3.01.2602 sertifikalayınca tam sürüm olarak kullanabilecekmiyim yardım için şimdiden saol
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar yokmu bir fikri olan güncelleme yaptıktan sonra diyemi sınırsız olmadı güncellemeden önce mi yapılmalıydı bu işlem
n97mini telefonum var yurtdışından getirdim..türkçe yapmak istiyorum rm555 navifirm den gerekli dosyalara baktığımda bikaç tane var hangisini yüklemem lazım?.. rm555 emea turkey qw cb(0585088) altında aynısı var yine..sonra qw garnet(0585117) altında yine aynısı var..white olanı var (0591947)..iyice öğrenmeden yapmak istemiyorum..pc ye hiç nokia pc suite kurmadım..phoneix ve gerekli dosyalar(navifirmden) yüklediğim zaman yeterli olurmu.yardımlarınız için teşekkürler
Ya beyler şu kinetik scroolling hakkında biraz bilgi verirmisinizben yeni versiyonda hiçbir değişiklik sezemedim
bağlantında sorun var..başka bir pc de dene..versiyon güncellemesi yapamıyorum. nokia softvare updater da da phoenix te de yükleme yaparken usb bağlantısı koptu diye uyarı veriyo yüklemeyi yarıda bitiriyor. ne yapmalıyım...
versiyon güncellemesi yapamıyorum. nokia softvare updater da da phoenix te de yükleme yaparken usb bağlantısı koptu diye uyarı veriyo yüklemeyi yarıda bitiriyor. ne yapmalıyım...
30 tl mi yuh be ne çok almışlar öyle..bendeki sorunun aynısı ben diğer 3 leptopta denedim aynı şeyi yapıyodu hepsinde sonra gittim nokia shopa 30ytl verdim yüklettim
yokmu sevabına iki satır yazı yazıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?