ben böyleyim yaa telefonla olayacakları yapmaya çalışıyom heparkadaşım sen böyle telefonla rekor çalışmalarımı yapıyosun bi operada 25 sekme açarsın şimdi 32 uygulama açmışsınama caps isteriz
![]()

r@sim ustanın meşhur 68 lik ramli fw sihangi fw yüklü sende

önemli olan ram in büyüklüğü değil mesela ben bi ara 60 mb lık ram olan bi fw yükledim ama ram yettiği halde hiçbir uygulama açık kalmıyodu opera mobile da 25 -mb boş alan kalırdı menüye girerdim hop bi bakardım pro kapanmış yani r@sim hocanın fw güzel benceo fw de okadar ram olmuor diyolar kotukoylunun tsunamiyi yüklicektim bugün konu kapanmış yaa :S

ben böyleyim yaa telefonla olayacakları yapmaya çalışıyom hep
--------------- Ekleme ---------------
aha size caps yarım ekran gibi oldu çünkü ram blow demo sürümüydü kapanmak üzere çekmişim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

eyvallahHarbiden kutluyorum![]()
sende dene istersen belk geçersin ben 3-4 uygulama açınca birini kapıyor telefon :PP nasıl geçimeyvallahsende dene istersen belk geçersin
![]()

atmıyo işte o yüzden 10 numara bi fwr@simin fw de operadan atıyomu ?
bende kapamıyo işte tutuyo telefondosya yöneticisi bile gözüküyo ben onları kırmızı tuşla bile kapatsam ramblow görmüyorki onu nası yaptın sen kapanıyo direk bende
kralnı açar bee ne diyon sen36tane resim olan bi web sayfası aç bakalım ne oluyor![]()

sadece r@sim hocanın fw sini yükledim ve dediği dosyaları sildim başka bişey yoksen ne yaptın o telefona çok merak ettim![]()

şu r@sim hoca c5-03 lerede fw yaparmı acep xDsadece r@sim hocanın fw sini yükledim ve dediği dosyaları sildim başka bişey yok![]()