5700 xpressmusic telefonumun modları bozuldu lütfenn yardımmmm!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shaki05

Üye
    Konu Sahibi
5700 xpressmusic telefonumun modları bozuldu lütfenn yardımmmm!!!
arkadaşlar ben 2008 yılının başında nokia 5700 xpressmusic telefon aldım 1 hafta önce telefonumu yere düşürdüm ve modlar arası geçişleri bozuldu.kamera açtım mı muzik çalar telefon moduna geçtim mi geçmiyor kamera açıyor bunun sebebi ne olabilir??

TAŞ

Üye
^yıdız-kare 7370 kare yap formatlama yap ....düzelir

falcon19

Üye
aynı sorundan bende de var ya yardım plssss f1 f1 f1 f1 sos :(:(:(:(

C01aY

C01aY

Üye
İlk önce şunu söyleyeyim, aşağıda belirttiğim Soft Format telefonunuzdaki tüm uygulamaları siler-Rehber kişileerini siler-(Tavsiyem bunları Pc Suite ile bilgisayara yedeklemektir)

Şimdi soft formatı anlatacam.Benimde Nokia 5700 wardı.Telefonuma çoğu uygulamayı yükleyip siliyordum.Sonra telefon çok yavaşladı, ve bende soft formatı öğrendim,yaptım ve inanılmaz, Telefon ilk günkü hızına geri ulaştı,, herşey ilk aldığıma döndü.Ben soft formatı hemen anlatayım
warsa hafıza kartımızı çıkarıyoruz.Daha sonra boş ekrana *#7370# yapıyoruz (yıldız-kare-yetmişüç-yetmiş-kare)TElefonumuz kapanıp açılacak.Bi kaç dakika bekliyoruz.Telefonumuz ilk günkü gibi açılacak, herşey ilk günküne dönecek.

Not:Nokia 5700 olan arkadaşlar her türlü sorun için bana özel mesaj atabilirsiniz:)

falcon19

Üye
İlk önce şunu söyleyeyim, aşağıda belirttiğim Soft Format telefonunuzdaki tüm uygulamaları siler-Rehber kişileerini siler-(Tavsiyem bunları Pc Suite ile bilgisayara yedeklemektir)

Şimdi soft formatı anlatacam.Benimde Nokia 5700 wardı.Telefonuma çoğu uygulamayı yükleyip siliyordum.Sonra telefon çok yavaşladı, ve bende soft formatı öğrendim,yaptım ve inanılmaz, Telefon ilk günkü hızına geri ulaştı,, herşey ilk aldığıma döndü.Ben soft formatı hemen anlatayım
warsa hafıza kartımızı çıkarıyoruz.Daha sonra boş ekrana *#7370# yapıyoruz (yıldız-kare-yetmişüç-yetmiş-kare)TElefonumuz kapanıp açılacak.Bi kaç dakika bekliyoruz.Telefonumuz ilk günkü gibi açılacak, herşey ilk günküne dönecek.

Not:Nokia 5700 olan arkadaşlar her türlü sorun için bana özel mesaj atabilirsiniz:)
telefonum modları bozuldu:(:(:(napmalıyım::(:(:(plssss:(:(:(

papatya10

Üye
ya arkadas modları bozuldu derken ne demek ıstedı bn anlamadım benımde war dndurunce kamerası acılmıo normal hala gelınce acılıo aynı problemden mı bahsedıyoruz acaba :S bnm telefn serwste şimdi

C01aY

C01aY

Üye
telefonum modları bozuldu:(:(:(napmalıyım::(:(:(plssss:(:(:(

Aynen bunları uygulayacaksınız :)

Şimdi soft formatı anlatacam.Benimde Nokia 5700 wardı.Telefonuma çoğu uygulamayı yükleyip siliyordum.Sonra telefon çok yavaşladı, ve bende soft formatı öğrendim,yaptım ve inanılmaz, Telefon ilk günkü hızına geri ulaştı herşey ilk aldığıma döndü.Ben soft formatı hemen anlatayım

papatya10

Üye
yaa :( bnim telefon serwisten geldi olmuş arzası ama şimdide tema yukleyemıom sertıfıka hatası sre dolmuş yada tel ayrları bzuk dıooo :S napmam lazm :(

C01aY

C01aY

Üye
yaa :( bnim telefon serwisten geldi olmuş arzası ama şimdide tema yukleyemıom sertıfıka hatası sre dolmuş yada tel ayrları bzuk dıooo :S napmam lazm :(

Temayı hafıza kartına değilde telefon hafızasına yüklemeyi deneyiin.Olmazsa bana özel mesaj yazın :sn:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt