"5700 XpressMusic" de yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
    Konu Sahibi
"5700 XpressMusic" de yardım?
1)Soruma cevabımı aldım saolun arkadaşlar...

2)Bu soruma da cevabımı aldım yardımcı olan arkadaşlar çok teşekkür. Bilgisi olanlar alttaki soruda bna yardımcı olurlarsa çok sevinirm..

3)Benim telefon bazı sis dosyalarını açıo, ama çoğunuda desteklenmior dedi. Ne yapmam gerek.?:bilmem:
*Ben yanlıs bilmiorum galiba Symbian telefonlarının sis dosyalarını açması azım. Ben mi yanlıs biliorum, 5700 bi S60 modeli.. Ve de "v3 9.2 sürümü" :(

Şimdiden hepinize teşekkürler.. :oke:

• Beğen
Tepkiler: C01aY

ortioktay

ortioktay

Üye
ewet ben kurdum gayet güzel pi program yanlız 5700 sesi gayet iyi senin telde problem olmasın arkadaşım bide türkcell kullanıyorum bağlanıyor avea denedim bağlanmadı hatlarda problem var bilgin olsun

alemburda

alemburda

Üye
1)Arkadaşlar bu telefonu aldım, ama sesi fazla çıkmıo yükseltmek için önerdiğiniz bi yol ya da bi program var mı?Telefonuma uygun bir şeyler bulmakta zorluk çekiorum.

2)GPRS ayarlarını yapıorum, ama nete bağlanamıorum.. Vodafone dan da yardım aldım. Her türlü ayar yapılı. Ama girmeye çalısınca Paket veri bağlantısı yok dio :S Yardım lütfen..

3)Benim telefon bazı sis dosyalarını açıo, ama çoğunuda desteklenmior dedi. Ne yapmam gerek.?:bilmem:
*Ben yanlıs bilmiorum galiba Symbian telefonlarının sis dosyalarını açması lazım. Ben mi yanlıs biliorum, 5700 bi Symbian 60 modeli.. :(

Konunun yeri burası deilse özür dilerim:agla

Şimdiden hepinize teşekkürler. Replerinizi eksik etmicem:oke:
Öncelikle Maxicep te REP OLAYI YOKTUR.Ve Vadofone (Telsim) sanırım wap açtırma ücreti alıyormuş 75 Kontör bunu vermediğin takdirde internete giremessin ama MMS çalışır. :sn:

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Maxicep te REP OLAYI YOKTUR.Ve Vadofone (Telsim) sanırım wap açtırma ücreti alıyormuş 75 Kontör bunu vermediğin takdirde internete giremessin ama MMS çalışır. :sn:

O zmn GPRS'i kullanmam napim artık. 75 Kontörümü çöpe atamam.. Girdikten sonrada kontörüm gidio ztn. :D

--------------- Ekleme ---------------

ewet ben kurdum gayet güzel pi program yanlız 5700 sesi gayet iyi senin telde problem olmasın arkadaşım bide türkcell kullanıyorum bağlanıyor avea denedim bağlanmadı hatlarda problem var bilgin olsun

walla bilmiorum açık alanda çok çıkıo da böle her zaman iyi çıkmıo sesi çok net ama farklı yerlerde farklı yükseklikte çıkıo.. yankıdan dolayımı anlamadım bos arazide evde falan çok çıkıo, böle farklı bi yerde az çıkıo anlamadım.. :S yinede saol format mı atsam acaba.. :S bu arada bende de sadece aveada bağlandı:bilmem:

--------------- Ekleme ---------------

ses yükseltmek için-core codec player-i kurabilirsin.http://www.maxicep.com/symbian-9-1-...corecodec-coreplayer-v-1-1-1-s60v3-49293.html gprs ayarları için-seting wizard 2- yi ku bütün ayarları otomatik yapıyor daha sonra teli bir kere aç kapa. senin telefon Symbian60 v3_9.1 .http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-uygulamalari/

Arkadaşım bu codec player i kurmayı düşünüorum ama, sen benm telefonun 9.1 olduğunu söledin, üst konulardan birinde tüm telefonların seriesi ve sybianı yazıodu orda okudum 9.2 dio. ? yardımcı olduun için teşekkür ederim. 9.2 için codec player varmı ..? :S:bilmem: burda öle yazıo: http://www.maxicep.com/symbian-dest...-ogreninin-dogru-uygulamayi-arayin-42636.html

ortioktay

ortioktay

Üye
CoreCodec.CorePlayer.v1.1.2.S60v3.SymbianOS9.1.*******-BiNPDA.sis BEN BUNU KURDUM OLDU ARKADAŞLAR 5700 SORUNSUZ ÇALIŞIYOR YANLIZ WMV DOSYALARINI AÇAR DİE YAZIODU TEK ONU AÇMADA SAĞLIK OLSUN NAPALIM

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
    Konu Sahibi
CoreCodec.CorePlayer.v1.1.2.S60v3.SymbianOS9.1.ed-BiNPDA.sis BEN BUNU KURDUM OLDU ARKADAŞLAR 5700 SORUNSUZ ÇALIŞIYOR YANLIZ WMV DOSYALARINI AÇAR DİE YAZIODU TEK ONU AÇMADA SAĞLIK OLSUN NAPALIM

Ben de deneme amaçlı kurdum çalıstı, ingilizce olduğu için kurcaladıkca buldum, ses, normal telefonun halinden çok fazla çıkmasa da çıkıo.. =):oke: saolun.. sadece 3. sorum kaldı yardım.. :( :bilmem:

wahdet35tr

Üye
hocam snn codec olmadı yüklüom sertifika süresi geçmiş dio:vur

fernando07

Üye
saoll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt