5700/6120 kamera sesi kapatma (hackli teller için)

Sponsorlu Bağlantılar

burak1000

burak1000

Üye
    Konu Sahibi
ecmain..:yuru

alilim

Üye
Slm bişey soracam 5700 ahize yanındaki mavi ışığı nasıl etkinleştireceğiz yardım plss

burak1000

burak1000

Üye
    Konu Sahibi
sevgili kardeşim o mavi ışık değil aydınlık sensörü onun sayesinde telefon karanlık ortamda tuştakımı ışıgını açıp kapatıyor böylece tel enerji tasarrufu sağlamış oluyor :D

askim822

askim822

Üye
linkler ölü yenilersen iti olur..

burak1000

burak1000

Üye
    Konu Sahibi
peki hemen linkleri yeniliyorum

savemysoul

Üye
sonundaa yaa ne kadar tesekkur etsem azdır uyuz ediordu bu kamera sesi beni:@ sayende artık telefonumu kötü emellerime alet edebilecem:kop::ehe

carvantes

carvantes

Üye
çok güzel ama linkler ölü bakabilirmisin

mktürk

Üye
linkler ölü

sonercafcuf

Üye
kardeş linklere bakarmısın...............

sonercafcuf

Üye
linlerler gitmiş bakabilir msin tesekkürler simdiden

silop_kms

silop_kms

Üye
eline sağlık paylaşım için teşekkürler...

C01aY

C01aY

Üye
Bu program symbian 9.2 ler için geçerlidir

wonderking

wonderking

Üye
saol

unrivaled

unrivaled

Üye
teşk

Fever_4ever

Fever_4ever

Üye
Uğraşma istemeyen ücretsiz olan Ccam programını kullanabilir program çok ufak ve sessiz çekim yapıyor.

furkan_gul_44

furkan_gul_44

Üye
Teşekkürler

HFZ22

HFZ22

Üye
Kardeşim ben indiremedim...başka link veya nasıl indiriceğimi söylermisn...Allah razı olsun...Olursa çok iyi olucak benim için,çok lazımdı..., :(

webcreator-m

Üye
6120 war ama hackli değil nasıl yapabilirim bilmiyorum

HFZ22

HFZ22

Üye
arkadaşlar ben 5700 xpress music kullanıyorum bu telin kamera sesi kapanmıyor ne yazık ki
ama çabalarım sonunda bunu da yendim işte paylaşıyorum
öncelikle:
1:
aşağıdaki vermiş olduğum linkten rar dosyasını indirin
2:
eğer x-plorer tarzı bir dosya yöneticiniz yoksa edinin.bide rom patcher yoksa vermiş olduğum rar da mevcut onu kurun(
rom patcher' ın auto start özelliği olması lazım eski sürümler varsa kaldırın benim verdiğmi kurun)
3:
telefonunuz da ki
z:\sys\bin\EFSrv.dll dosyasını kopyalayın ve rar dan çıkan C2Z klasörüne yapıştırın
4:
Klasördeki C2Z.exe dosyasını çalıştırın siyah bir ekran gelecek sonra kapanacak yaptıktan sonra orada yeni bir dosya oluşacak adı C2Z.rmp bu dosyayı hafıza kartındaki
E:\patches klasörüne atın
5:
Sonra rar dosyasındaki tools klasörünün içindeki Camcorder.r14 dosyasını hiç ellemeden direkt
c:\recource\apps konumuna yapıştırın.
6:
Yine tools klasörü içindeki sounds klasörünü hiç kurcalamadan c:\SYSTEM konumuna atın
7:
Sonra rom patcher e girin orada c2z'nin üzerine gelin seçenekler den apply ve add to auto seçeneğini işaretleyin ve çıkın.
8:
Telefonu aç kapa tamamdır hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
bir sorun olursa mutlaka yazın yardımcı olurum ben kullanıyorum bu sistemi kendim buldum
ayrıca
Camcorder.r14 dosyasını kendim düzenledim
çalacak olan arkadaşlar konuyu tamamen çalsınlar hiç değiştirmesinler önemli olan bunu herkesin duyması kimin yaptığının ne önemi var :-)

BY: BURAK1000

rapidshare:

SPEEDYSHARE:

:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

--------------- Ekleme ---------------

moderatör arkadaşlarıma yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum...

Kardeşim çok saol..emeğine sağlık...ben programı indirdim yalnız yükleyemedim :( "Gerekli uygulama erişimine izin verilmedi " yazıyor yardımcı olurmusun..benim için çok önemli..?? :(:bilmem:

--------------- Ekleme ---------------

sonundaa yaa ne kadar tesekkur etsem azdır uyuz ediordu bu kamera sesi beni:@ sayende artık telefonumu kötü emellerime alet edebilecem:kop::ehe
Kardeşim nasıl yaptın,anlatırmısın..? :(

haltie

haltie

Üye
tercihler uyarı tonlarını kapat diyinced zatehn kapanmıyormu cam sesi

Üst Alt