5610 türkçe kodları acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xemmi

Üye
    Konu Sahibi
5610 türkçe kodları acil
arkdşlar güncelleme yaptım tel ingilizce oldu 5610 express music telim için acil nemesis türkçe kodu lazım lütfen ysrdım edin çok acil lazım kodlar....
mesajlarınız için şimdiden teşekkürler....

• Beğen
Tepkiler: 1230202

xemmi

Üye
    Konu Sahibi
ama bu sis olarak anlatmış böyle olmuyodur 5610 da nemesisle denedim ama olmadı :(
nasıl yapabiliriz başka

XXPOXX

XXPOXX

Üye
bi telefoncuya götür

mustimix41

mustimix41

Üye
arkadasım buyur demin kullandım bende bu kodlardan birini

0552217 EURO-C TURKEY Sakura Red
0552286 EURO-C TURKEY Warrior Blue
0559891 EURO-C TURKEY Pink
0565338 EURO-C TURKEY White

--------------- Ekleme ---------------

versiyon 9.40 oluyor ve turkce dil war içerisinde bilgin olsun ;)

aardc

Üye
hocam bu kodları nasıl yüklüoz ?

ramazan24

Üye
Baslıktan da anlasıldıgı gibi telefonunuzun ana dilini bu programla değiştirebiliyoruz sadece usb kablosu yeterlidir. Anlatımı dikkatli yaparsanız sorun çıkmaz tarafımdan denenmiştir.

Link çalışmazsa burdan

İlk önce bu programı pc nıze kurun daha sonra

sag ustte mercek ısaretı var oraya tıklıyoruz

Phone ınfo ya tıklıyoruz SCAN Yapıyoruz
telefonun ımeı numarası cıkması gerekıyor

daha sonra FLASH ı tıklıyoruz ve tekrar SCAN yapıyoruz
burda telefonuzun CODE numarasını verecek

buraya kadar olan bolum telefonu okutma ıdı sımdı tekrardan PHONE INFO ya tıklıyoruz PRODUCT CODE olan bolume telefonunuzu hangı dıle cevırmek ıstıyarsanız onun code sını gırıyor ve ENABLE kutucugunu ısaretlıyoruz ve WRITE basıyoruz

burdan sonra tekrar flash bolumunu acıp scan yaptıgınızda telefonun eskı kodunun değiştiğini göreceksınız hepsı bukadar
sımdı burdan telefonunuzun markasını bulup yenı softwareyı ındırıyoruz

LINK

ve telefonumuza yukluyoruz yukledıkten sonra hangı dılde code numarasını koyduysanız o dıl gelecektır
BURDA bazı telefonların CODE numaraları var sızlerde elınızdekı code numarasını sunabılırsınız boylelıkle herkesın aradıgı bır seyı cok basıt ve ucretsız bir şekilde çözmüş oluruz. Kolay gelsin...

sagopa01111

Üye
şu link bozk olmasa herşey mükemmel gidiyordu

sagopa17

Üye
aynen link çalıssa herşey tamam

Romeo03

Romeo03

Üye
Linkteki kırık olan Nokia Yazılım güncelleme aracıdır.Türkçe ve nokianın kendi sitesinden alındı

Ayrıca arkadaşa teşekkürler çok güzelanlatmıs.

samedov91

Üye
Phone ınfo ya tıklıyoruz SCAN Yapıyoruz.
ama error veriyor.....

ayrıca NSS'i yükledikten sonra yappmamız gerekn başka işlem var mı ? ?driver yükleme gibi

furgen_6

Üye
o linki nokia software den de indirebilirsiniz ama çalısırmı bilmem. şimdi deniycem.

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaşlar yazılanları yaptıktan sonra nokia nın sitesinden nokia software setup ı indirdim (kendi telefonunuza ait olanı seçmeniz gerekecek) ve update dedğimde dil türkçe haline geldi. ramazana ve emeği geçen diğer arakaşlara çok teşekkür ediyorum

sedat_2192

Üye
arkadaşlar scan diyorm error diyor herşeyide uygun yaptım neden öyle diyor?

samedov91

Üye
şu an ben de aynı dertle uğraşıyorum. tlf sürümüm 10.00 yani son sürüm. eski sürüme geri dönemiyor nokia software updater sebebiyle. İngilizce olan dili Türkçe'ye nasıl çeviririm ? nemesis tr kodu girdiğimde error verdi aldanmadım devam ettim, ancak tr kodu zaten 9.40'ın koduydu. error'a ve eski koda rağmen yine de nokia software updater ile güncel olan yazılımımı tekrar yükledim, tlf'da hiç bir değişiklik olmadı. sadece tüm bilgiler silindi doğal olarak ancak yazılım ve dil hala aynı. versiyon 10.00'ın mavi renk türkçe dil kodunu nereden bulabilirm? ya da başka çözümü olan var mı arkadaşlar ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt