Telefon Tavsiyesi 5610 mu n73 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
123deniz123

123deniz123

Üye
    Konu Sahibi
5610 mu n73 mü ?
başlıkda da olduğu gibi hangisi ve neden? benim için önemli olan müzik ve foto

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
N73 tabiki. Ben 5 aydır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Nokia N73 ME (Nseries)

mami24

mami24

Üye
5610 kardeşim n73 devri bitti:oke::oke:

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N73 devri bittimi puhahaa :D:D:D

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
:D:D:D:D n73 devri bitmiş he :D:D:D:D

The CoRRe

The CoRRe

Üye
eheee güzel bir espiri ama hiç komik deil bence n73me al şiddetle öneriyorum

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
bencede n73 all:oke:

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
s60 3rd sistemli her program oyun tema yüklenebilen geniş içerikli bir telefon n73
s40 3rd ise dar ekran dar telefon dar içerik sen ekrana bakarsın ekran sana her videoyu fotoyu müzigi iyi bir şekilde oynatamazsın!!!!!

tnsl

Üye
kimde n73 gördüysem ortadaki tuşun çıktığını söyledi ve çoğu telefoncu tasvip etmiyor n73ü çünkü kullandıkça tel ağırlaşıyor 5610 bayadır kullanıyorum içinde 4gb kart oldugu halde hızı süper
ayrıca n73 ile foto kıyaslamasında acık ara fark atıyor flaşlı fotoğraflarda bu fark acıkca belli oluyor

YuRTcU

YuRTcU

Üye
N73 devri bittimi puhahaa :D:D:D

arkadas telefon piyasasından anlamadın belli bilmiyosun en azından baskalarıyla dalga gecme en 73 üretimi bitdi stoktada kalmadı sonra n73 bende var telefonu adana demir spor macında sahaya atacam ama işte salaklık etdim 520 ytl ye aldım atamıyom param boşuna gitmesin diye telefonda 1 gb hafıca kartı takılı 230 mb dolu menuye giriyom galeriye giriyom resimlere giriyom daha ekran gelmiyo bilmede konusmayın telefona uzakdan gören değil kullanan iyi bilir

crazy_vefa

crazy_vefa

Üye
5610 un ortasındaki kaydırma çubugu çok hassas, arkadaşım bence müzik fazla iyi olmasın bide amera 3,2 olmasa da olur dersen e51 al, ben yeni aldm çok memnunum, elinden düşürmeden oyun oynasan sabahtan geceye kadar süresi var (şarj)

asiltürk

Üye
n73 bu işler devirle olmuyor kullanımla ve kaliteyle oluyor,5610 darmadağın oldu ve şu an n73 kullanıyorum çok süper şiddetle tavsiye ederim...En iyisi n serisi xD

axuko

axuko

Üye
N73´te 5610`da guzel telefonar ama tabiki 5610 daha yeni bir tel. ondan ben onu tavsiye ederim

ash54

ash54

Üye
n73 efsane telefon ya n73 al sen 5610 dan daha iyi ses çıkarıyor hem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt