messiyeni
Üye
5530 xm olu piksel
evet beyler telde galiba bu olu pixeller bayadir var fakat farkedilmiyor msj yazarken dibine girdigimde fark ettim siyah ekranda arkada 5-6 tane farkli yerlerde yesil noktalar var fakat renkli bi fonda gozukmuo hatta siyahta bile mikroskobik seyler ama icim giciklandi garantiside var gece gece aldigim yere telefon actim .acan yok mail attim cevap yok. yetkili servis e goturcektim ama etilerdeymis bense gazi osman pasadayim bi bilginiz varmidir acaba aldigim dukkana gotursem onlar servise gotururmu xd
yokmu cvp
--------------- Ekleme ---------------
lutfen beyler yardim
yoksa bu yesil seyler olu pixel degilmi yardim pls
cevap yazani dovuyolar glba
yokmu cvp

lutfen beyler yardim
yoksa bu yesil seyler olu pixel degilmi yardim pls
cevap yazani dovuyolar glba
.sonuç ekran değişmiş telefona temz bakmışlar bi tane çizik yok.git hemen kvk servise ver derim.yok gidemiyosan aldığın yere götür onlar yollasınlar.sorunun halolur.bende gene çıktı bi tane ama o çok zor belli oluo bi daha gönderemem alıştm zaten dikkat etmezsen gözükmüo
yok kardeşim ya dönüşü olmaz olurmu.bildiğim kadarıyla telin garantili dimi?garantilise her şeyi garantilidir.yapamazlar veya geç yaparlarsa 0ını bile verebilirler.rahat ol sen sık sık sor noldu diye sıkıştır yani yoksa sallayabilirler