5530 xm olu piksel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

messiyeni

Üye
    Konu Sahibi
5530 xm olu piksel
evet beyler telde galiba bu olu pixeller bayadir var fakat farkedilmiyor msj yazarken dibine girdigimde fark ettim siyah ekranda arkada 5-6 tane farkli yerlerde yesil noktalar var fakat renkli bi fonda gozukmuo hatta siyahta bile mikroskobik seyler ama icim giciklandi garantiside var gece gece aldigim yere telefon actim .acan yok mail attim cevap yok. yetkili servis e goturcektim ama etilerdeymis bense gazi osman pasadayim bi bilginiz varmidir acaba aldigim dukkana gotursem onlar servise gotururmu xd
yokmu cvp:bilmm

--------------- Ekleme ---------------

lutfen beyler yardim

yoksa bu yesil seyler olu pixel degilmi yardim pls

cevap yazani dovuyolar glba

cesur24

cesur24

Üye
onlar ölü piksel garantisi varsa zaten sorun yok servise ver düzeltsinler

combative

combative

Üye
evet beyler telde galiba bu olu pixeller bayadir var fakat farkedilmiyor msj yazarken dibine girdigimde fark ettim siyah ekranda arkada 5-6 tane farkli yerlerde yesil noktalar var fakat renkli bi fonda gozukmuo hatta siyahta bile mikroskobik seyler ama icim giciklandi garantiside var gece gece aldigim yere telefon actim .acan yok mail attim cevap yok. yetkili servis e goturcektim ama etilerdeymis bense gazi osman pasadayim bi bilginiz varmidir acaba aldigim dukkana gotursem onlar servise gotururmu xd
yokmu cvp:bilmm

lutfen beyler yardim

yoksa bu yesil seyler olu pixel degilmi yardim pls

cevap yazani dovuyolar glba

kardeşim ben yazın 20 temmuzda 5800 aldım 0 olarak.sol üstünde sadece siyah yerde belli olan 2 tane yeşil nokta çıktı.e haliyle göze batıodu sonuçta 0 almıştım.aldığım dükkana götürdüm içi açılcak fln dedi tm dedim gönderdiler.40-45 gün sonra geldi bayram tatili fln bahanesiyle ama sürekli sıkıştır:P:.sonuç ekran değişmiş telefona temz bakmışlar bi tane çizik yok.git hemen kvk servise ver derim.yok gidemiyosan aldığın yere götür onlar yollasınlar.sorunun halolur.bende gene çıktı bi tane ama o çok zor belli oluo bi daha gönderemem alıştm zaten dikkat etmezsen gözükmüo:ehe

messiyeni

Üye
    Konu Sahibi
yolluom bakalim donusu olmayan yola giriyoruz xp

combative

combative

Üye
yolluom bakalim donusu olmayan yola giriyoruz xp

:d: yok kardeşim ya dönüşü olmaz olurmu.bildiğim kadarıyla telin garantili dimi?garantilise her şeyi garantilidir.yapamazlar veya geç yaparlarsa 0ını bile verebilirler.rahat ol sen sık sık sor noldu diye sıkıştır yani yoksa sallayabilirler:oke:

messiyeni

Üye
    Konu Sahibi
tel garantili ama turkiyede satilan teller euro2 v31 olarak gecerken ben euro3 v32 yukledim. product codeyi degistirip yuklemistim jafla biliyorsun ki downgrade islemi riskli. yapmaktan cekindim. yapabilecegim tek islem product codeyi orjinale almak xd onu yapip yollicam xP saol alakan icin

combative

combative

Üye
ne demek her zaman:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt