5530 hat sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mk1326

mk1326

Üye
    Konu Sahibi
5530 hat sorunu
nokia 5530 xm kullanıyorum son 2 gündür hattımı takınca 5-10 saniyeye bir sürekli kısa mesaj gnderiliyor yazıyo ve telefon kendine gelemiyor hat takılıyken ama hatsız olarak daha rahat kullanıyorum lütfen yardımcı olun . :( şimdiden teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

*#7370# yapıp fabrika ayarlarına geri döndüm işe yinede sorun hala devam ediyor hard format atmayı başaramadım yeşil tuş kırmızı tuş ve kamera tuşlarına basarak açtım telefonu format atmadı yardım lütfen

celibar

celibar

Üye
sim servisleri bazen otomatik mesaj gönderiyo.sizin sorununuz muhtemelen bundan dolayı.gönderimi engellemek için güvenlik ayarlarından sim servisleri onayla'yı evet yaparsanız gönderim için size sorar.

mk1326

mk1326

Üye
    Konu Sahibi
dediğini yaptım ama bu seferde onaylamak için sorduğu soruyu 2 sn yede bir tekrar lıyor onaylasamda onaylamasamda aynı şekilde... yazılımı tekrar yüklemeyi deneyeceğim teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yazılımı tekrar yükledim şimdi servis mesajını atarken res atıyor telefon ve bir sonraki açıldığında servis mesajından sonra tekrar res atıyor ve bunu tekrarlayıp duruyor lütfen yardım edin :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt