550 lira bütçeyle alınabilecek telefon

Lumia520 parasına göre harika bir cihaz. WP de gelişen bir sistem diğer arkadaşlara bakma. Android alacaksan amiral gemi alacan diğer turlu kasmalardan donmalardan kafayı yersin. 520 nin tasarımı harika ama on kamera ve Flash yok. Eksikliğini çok hissederim dersen az daha para koy 620 al

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Yunkaai

Üye
Hayır anlamıyorum android istemiyorsan wp 8 istiyorsan 550 yer tek bir cihaz var. L520. Neden konu açıp tartışma yaratıyosunki kardeşim.

Eeee yeterr be. Her konuda gmd önerisi görmekten , her konuda wp8 , Nokia kötülemesi okumaktan bıktım.

Android fanları arkadaşlar bilip bilmeden kulaktan dolma bilgilerle ezbere konuşmayın. Tek tek yazacağım o kişilere.

- - - Eklendi - - -

50 TL ekle General Mobile Discovery al. Eğer android istersen.

Adam Windows Phone diyor sen android diyorsun. Okumadan ezbere yazıyorsunuz.

- - - Eklendi - - -

He yav he. Neye göre geleceği yok. Eline Lumia alıp bir hafta kullan o övündüğünüz telefona lanet okursun. Amiral gemisi S4 o hayvan gibi donanımla bile menü geçişleri sırasında kasma yapıyorsa hiç yaşamasın tamam. Gelecek olan güncelleme ile düzelir dersen en fazla 1 yıl destek alırsınız yazılımda. Nokia ve wp8 platformunda ise 18 ay (18 ay daha uzayacak)garanti güncelleme almama sorunu yok.
Ayrıca cep telefonuna oyun konsolu muamelesi yapmayın. Sonra batarya şarj sorunları ile ilgili şikayet konuları okumayalım !!!!

- - - Eklendi - - -

Kesinlikle 599 liraya general mobile discovery al paranı asla nokialara verme o fiyatdaki tüm telefonların kralı gmd dir.

Kısaca he diyelim. Zaten siz Nokia ile büyüyen bir nesil değilsiniz. Hiç Nokia telefona sahip olamadınız!!!!

- - - Eklendi - - -

illa windows phone istiyorsan 50 tl daha lumia 520 alabilirsin

Sizden böyle öneriler görmek çok güzel. Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Piyasada çöp olan telefon tabiriniz merdiven altı üretilen
telefonlara yüklenen android işletim sistemine sahip telefonlara cuk oturuyor. Hangi isimsiz markada symbian , ios , wp8 yüklü gördünüz.
Sizede he diyelim. Öyle bilmeye devam ediniz....

- - - Eklendi - - -

Oku ve bilgilen...Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz..

http://www.maxicep.com/windows-phon...eller-ve-ozellikleri-16-06-2013-a-643611.html

- - - Eklendi - - -

Hayır anlamıyorum android istemiyorsan wp 8 istiyorsan 550 yer tek bir cihaz var. L520. Neden konu açıp tartışma yaratıyosunki kardeşim.

İkinci el 620 bulabilir o paraya hatta bütçeyi zorlasın 720 bile bulma ihtimali var. Olayı 520 ile sınırlı tutmayın...

- - - Eklendi - - -

Konu sahibi arkadaşım ikinci el kutulu faturalı 620 720 cihazlarıda listenize ekleyin bence. Almışken güzel bir cihaz sahibi olun.

Yunkaai

Üye

550 yer alına bilecek wp tel 1 yada 2 tane var. Adam 2. El istemiyordu 1 kaldı

Android desen neyse de mini var mini2 var tipo var gmd var optimus black var miro var explorer var varda var ...