M. tAHA Üye Rambo_FT' Alıntı: M. tAHA' Alıntı: Hayırlı olsun, hemen avatarı değiştirmişsin, çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... gerekeni yaptık artık Genişletmek için tıkla ...
Rambo_FT' Alıntı: M. tAHA' Alıntı: Hayırlı olsun, hemen avatarı değiştirmişsin, çok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... gerekeni yaptık artık Genişletmek için tıkla ...
anılbaran Üye Rambo_FT' Alıntı: X6 testerinin sesi soluğu çıkmıyor. Genişletmek için tıkla ... sana bildirmişti sanırsam meşguldü diye biliyom
Rambo_FT' Alıntı: X6 testerinin sesi soluğu çıkmıyor. Genişletmek için tıkla ... sana bildirmişti sanırsam meşguldü diye biliyom
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi anılbaran' Alıntı: sana bildirmişti sanırsam meşguldü diye biliyom Genişletmek için tıkla ... Ben onu bekliyordum belki gelir diye, tekrar özel mesajlarıma baktım. Gelmediği için çıkardım.
anılbaran' Alıntı: sana bildirmişti sanırsam meşguldü diye biliyom Genişletmek için tıkla ... Ben onu bekliyordum belki gelir diye, tekrar özel mesajlarıma baktım. Gelmediği için çıkardım.
M. tAHA Üye teşekkürler anıl baran ınşallah bakalım alt tarafı test edecem sizin emeğinızin yanında bir hiç
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Sen olmazsan ilk defa N97 için yapılan bir çalışma neredeyse boşa gidecekti Tam zamanında yetiştin
M. tAHA Üye evet bu sizin ilk çalışmanız sanırım n97 ve mini üzerine benim de tuzum olsun bu çorbada. Daha önce pesimist_61 arkadaşımız çalışmada bulundu çok sagolsun ama sonuçta oda tek basına zor oldu. Güzel birşeyler çıkar ınşallah ya
evet bu sizin ilk çalışmanız sanırım n97 ve mini üzerine benim de tuzum olsun bu çorbada. Daha önce pesimist_61 arkadaşımız çalışmada bulundu çok sagolsun ama sonuçta oda tek basına zor oldu. Güzel birşeyler çıkar ınşallah ya
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Evet, 1 haftaya (belki 2-3 gün) hazır olabilir. Biz zaten durmamıştık, sıra N97 ye biraz geç geldi
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Acaba konuya %90 yazsam mı ki Yazıyorum
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Süre işi hiç belli olmuyor, kaç defa süre belirledik, az kalsın sözümüzde duramıyorduk. Böyle daha iyi
Süre işi hiç belli olmuyor, kaç defa süre belirledik, az kalsın sözümüzde duramıyorduk. Böyle daha iyi
myth_237 Üye Peki hangi sürümü baz alındı? 40.0.0.2 sürümü var bende. yine v32 sürümüne uygun mu var?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Sorarken, aklınızdan geçirdiklerinizi de yazın. Bu yazından hiçbirşey anlamadım. 40.0.002 neyin? ---------- Eklendi @ 17:25:53 ---------- Yazıldı @ 17:25:31 ---------- Profilinden X6 kullandığını anladım. Evet v40 için.
Sorarken, aklınızdan geçirdiklerinizi de yazın. Bu yazından hiçbirşey anlamadım. 40.0.002 neyin? ---------- Eklendi @ 17:25:53 ---------- Yazıldı @ 17:25:31 ---------- Profilinden X6 kullandığını anladım. Evet v40 için.