...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
...
Mobile lighti ben daha once niye kesfetmemisim:)

siverock

Üye
:D evet o güzeldir hızlı :D normal mobil gibi değildir :)

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Zaza naber :D

siverock

Üye
kötü kaç gündür asıl hesap ile sitede cevap yazamıyorum ziyaretçi messajları dahil kayıtlı bir misafir gibi dolaşıyorum somuru: ayarlarıma baktım olmadı bir çare bulun yav :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
.d.d.d

jeosalih

jeosalih

Üye
ben normal mobili kullanamadım zate hic. Erkeğin lightı hariç iyidir light seyler

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
kötü kaç gündür asıl hesap ile sitede cevap yazamıyorum ziyaretçi messajları dahil kayıtlı bir misafir gibi dolaşıyorum somuru: ayarlarıma baktım olmadı bir çare bulun yav :D
Nasil yani enteresan yoneticilerle iletisime gectin mi fake.d

----------Eklendi @ 15:57:24 ---------- Yazıldı @ 15:56:45 ----------

ben normal mobili kullanamadım zate hic. Erkeğin lightı hariç iyidir light seyler
Aynen lightlik sende degilse problem yok :)

jeosalih

jeosalih

Üye
yav konu gereksizlerde dimi? Mobilden goremıymda. Tatil bitti ya off off kim dönecek simdi eve kim gidecek pazartesi ise.

siverock

Üye

siverock

Üye
Varya hersey hasanin ele bakiyor su forumda :D

benim durum daha önemli :D kıytırık iki öneri ile ilgilenileceğine şu benim durum düzeltilsin:ehe ceza alsam anlayacam en azından forumda gezemezdin bile ama içime oturuyor konuyu cevaplayamamak :D

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
benim durum daha önemli :D kıytırık iki öneri ile ilgilenileceğine şu benim durum düzeltilsin:ehe ceza alsam anlayacam en azından forumda gezemezdin bile ama içime oturuyor konuyu cevaplayamamak :D
Belki ceza aldin goster ama elletme hesabi olamaz mi :D

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
ceza alsam yazardı bide ne yaptımki bayramda ve bayramdan 2-3 gün önce artık siteye fazla girmedim diye cezamı verdiler :ehe
Saka diyorum bi sorun olmali ama ozana bildirsen daha iyi,yazilimsal bir sorun olabilir

----------Eklendi @ 16:13:28 ---------- Yazıldı @ 16:13:02 ----------

bu yorumu sevdim. Ya mobilde niye beğen tuşu yok. Alacağın olsun pcden girınce artık
Bak bekliyorum mutlaka :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt