ben normal mobili kullanamadım zate hic. Erkeğin lightı hariç iyidir light seyler
:Nasil yani enteresan yoneticilerle iletisime gectin mi fake.dkötü kaç gündür asıl hesap ile sitede cevap yazamıyorum ziyaretçi messajları dahil kayıtlı bir misafir gibi dolaşıyorumayarlarıma baktım olmadı bir çare bulun yav
![]()
Aynen lightlik sende degilse problem yokben normal mobili kullanamadım zate hic. Erkeğin lightı hariç iyidir light seyler

hasana attım oda hasta yavNasil yani enteresan yoneticilerle iletisime gectin mi fake.d
ben fake değilim bu hesap bayadır var
yani ban' dan önce vardı bundan sonrada olacak 
Varya hersey hasanin ele bakiyor su forumdahasana attım oda hasta yavben fake değilim bu hesap bayadır var
yani ban' dan önce vardı bundan sonrada olacak
![]()

yav konu gereksizlerde dimi? Mobilden goremıymda. Tatil bitti ya off off kim dönecek simdi eve kim gidecek pazartesi ise.

Evet gereksizlerdeyav konu gereksizlerde dimi? Mobilden goremıymda. Tatil bitti ya off off kim dönecek simdi eve kim gidecek pazartesi ise.
dok icini bize.dVarya hersey hasanin ele bakiyor su forumda![]()
kıytırık iki öneri ile ilgilenileceğine şu benim durum düzeltilsin
ceza alsam anlayacam en azından forumda gezemezdin bile ama içime oturuyor konuyu cevaplayamamak 
Belki ceza aldin goster ama elletme hesabi olamaz mibenim durum daha önemlikıytırık iki öneri ile ilgilenileceğine şu benim durum düzeltilsin
ceza alsam anlayacam en azından forumda gezemezdin bile ama içime oturuyor konuyu cevaplayamamak
![]()

Belki ceza aldin goster ama elletme hesabi olamaz mi![]()

bu yorumu sevdim. Ya mobilde niye beğen tuşu yok. Alacağın olsun pcden girınce artıkBelki ceza aldin goster ama elletme hesabi olamaz mi![]()
Saka diyorum bi sorun olmali ama ozana bildirsen daha iyi,yazilimsal bir sorun olabilirceza alsam yazardı bide ne yaptımki bayramda ve bayramdan 2-3 gün önce artık siteye fazla girmedim diye cezamı verdiler![]()
Bak bekliyorum mutlakabu yorumu sevdim. Ya mobilde niye beğen tuşu yok. Alacağın olsun pcden girınce artık

Saka diyorum bi sorun olmali ama ozana bildirsen daha iyi,yazilimsal bir sorun olabilir
ozannnn abii nerdesin 
Iyi bakalimhııı tamam hemen ona ulaşayımozannnn abii nerdesin
![]()