srtsrt07
Üye
5320XM FW değiştirdim telefon kapanıp duruyor...
Arkadaşlar Bu modifiye firmware falan filan uğrastım telefon açılıyor söle bi 10 dk civarından sonra donup ardından kapanıyor telefon.
Önceden v3.26 olarak aldım GOLDdan 2009 un yaz tatılınde 6 ay kadar once NSU ile update (v5.16) yaptım. 1-2 gun oncede bu CFW konularını gordum
bı yapayım dedım.5320 nın farklı (mavi gri mor) yazılımları vardı deneme amaclı sırayla yukledım hepsını mor ve mavı guzel oldu sonrada 5-6 kere deişik modifiye fwler yukledım.Telefon 10 dk sonra kapanmaya basladı (o kadar oynarsan =] ). Orjinal kırmızı v5.16 yazılımı var suan yıne kapanıyor. Ne yapabılırım.
Ben yapamassam bıle telefoncu ne yapar ne kadar ucret cıkar bıde sıfır telefon alsam ne tavsıye edersınız yenilerden (c2 c3 falan) telefonda mp3 çalar
kulaklık ekolayzer fln blutooth hafıza kartı 0.facebook.com
Vatan bilgisayardan alıcam... Özellıkle kulaklık kalıyesı guzel olmalı!!! s60 s40 fark etmez
ugrasmıcam bundan sonra program falan...yanlız ucuz olsun kendı paramla alıcam 200- 250 falan var
Teşekkürler
----------Eklendi @ 15:57:14 ---------- Yazıldı @ 15:20:15 ----------
Gelişme yazıdan sonra format attım (yeşil 3 yıldız) Dil seçiminde şu an hala kapanmadı fikirleriniz???
Önceden v3.26 olarak aldım GOLDdan 2009 un yaz tatılınde 6 ay kadar once NSU ile update (v5.16) yaptım. 1-2 gun oncede bu CFW konularını gordum
bı yapayım dedım.5320 nın farklı (mavi gri mor) yazılımları vardı deneme amaclı sırayla yukledım hepsını mor ve mavı guzel oldu sonrada 5-6 kere deişik modifiye fwler yukledım.Telefon 10 dk sonra kapanmaya basladı (o kadar oynarsan =] ). Orjinal kırmızı v5.16 yazılımı var suan yıne kapanıyor. Ne yapabılırım.
Ben yapamassam bıle telefoncu ne yapar ne kadar ucret cıkar bıde sıfır telefon alsam ne tavsıye edersınız yenilerden (c2 c3 falan) telefonda mp3 çalar
kulaklık ekolayzer fln blutooth hafıza kartı 0.facebook.com
Vatan bilgisayardan alıcam... Özellıkle kulaklık kalıyesı guzel olmalı!!! s60 s40 fark etmezugrasmıcam bundan sonra program falan...yanlız ucuz olsun kendı paramla alıcam 200- 250 falan var

Teşekkürler
----------Eklendi @ 15:57:14 ---------- Yazıldı @ 15:20:15 ----------
Gelişme yazıdan sonra format attım (yeşil 3 yıldız) Dil seçiminde şu an hala kapanmadı fikirleriniz???