5320 Xpress music.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

poyraz15

Üye
    Konu Sahibi
5320 Xpress music.....
Arkadaşlar bn 5320 xm almayı düşünüyorum... Bugün o niyetlede evden çıktım..Fakat hangi telefoncuya gittiysem telefon yok..Üretimi durdu diyen biri oldu..En sonunda birinde buldum..Fakat almadım..Size danışmak istedim..

Çok araştırdım tel. ile ilgili bi probleme rastlamadım..Başka bi konu açmıştım ordada arkadaşlar almamı söylemişlerdi.. Tel. de bi problem oldugundan mı bulamadım ? Aldıktan sonra garanti kapsamıyla ilgili sorunlar yaşar mıyım ? Bide sıfır piyasası ne kadar telefonun?

Kısacası 5320 xm alayım mı ?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim...

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
bence 5800 al 0 ları 510 falan bilmiyorsan google bi yaz 10 numara telefon ;)

poyraz15

Üye
    Konu Sahibi
O telefonuda çok araştırdım. Dokunmatiğinin pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Çeşitli problemleri var. Her ne kadar güncellemeyle düzelsede pek içime sinmedi telefon..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
şuan kullanıyorum nokiaya ortakta deyilim sadece hiçbir problemim yok bunu söyleyim ilk üretimliler öyleydi neyse sen bilirsin:)

poyraz15

Üye
    Konu Sahibi
:D O kdr çok düşünmüştüm ki 2 si arasında beni yine ikilemde bıraktın :) Dokunmatiği yeterince iyi mi sence? Yoksa sinir ettiği oluyor mu ?
(Yukarıda ki mesajımda hala geçeri cwp bekliyorum 5320 kullanıcılarından...)

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
hiç bir kasma yaşamadım şimdi bide kinetik scrolling eklediler ıphone gibi ..

--------------- Ekleme ---------------

hatalar vardı çoktu baya hemde ama ilk üretim mallarında vardı o hatalar 2. ve 3.lerde hiçbir hata yok yazılım güncellemeside var canavar gibi çatır çatır :D vallaha iyiki almışım millett daha çok kullanıyor benden bakabilrmiyim diye

poyraz15

Üye
    Konu Sahibi
İlgin için teşekkürler..Biraz daha düşüneyim ben :)

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
tamam sonucta sen alıcaksın :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Eskiden bende bir 5320 XM kullanıcısıydım. 4 GB hafıza kartı doluyken bile hiç kasmıyor. Boyut olarakta küçük ebatlari. N serisi gibi takoz değil. Tek eksiği WLan bence. WLanda olsa 5800a bin basar. Kamerasi 2 MP olduguna bakmayin çekimleri 3.2 kalitesinde. Bulursan kaçırma derim.

poyraz15

Üye
    Konu Sahibi
5320 konusunda yardımcı olabilecek biri yok mu ?

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
öncelikle şunu söylemek isterim 5320 ile 5800 karşılaştırmak çok büyük bir hata olur 5800 çok çok daha iyi sen sorunlar duymuş olabilirsin 3 hafta önce aldım telefonu kullanıyorum en ufak bir problem çıkmadı .....

poyraz15

Üye
    Konu Sahibi
5800 ın 5320 den + ları neler?

Lütfen biraz aktif olalım yarın telefonu alcam hala kararsızım 5800 ın 5320 ye göre + ları neler ?

emelli

emelli

Üye
kardes dokunmatık kullancam dyorsan 5800 alırsın.ben 8 aydr 5320kullanyorum bana gore ıyı hicte pısman deglm bı kac eksıgı var tabıkıde ama kıbar hos bı telfon sesıde gayet hos kalıtelı

poyraz15

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler. Bugün gidip 5320 alacağım. 5800 ın 5320 den wifi dan bska çok fazla artısı oldugunu düşünmüyorum. Wifi lada pek işim olmıcak. Sanırım birazda sesi iyi çıkıyormuş ama olsun dokunmatik bir telefon istemiyorum. Bastığım zaman ikiletmemeli telefon :evet:

Yardımlarınız için teşekkürler...

bcnofne10

Üye
telefon çok güzel bende kullanıyorum fakat kamerası 2mb değilde 3.2mb falan olsaydı çok daha iyi olurdu

kor4y_

kor4y_

Üye
s.a beyler bende yaklaşık 1 aydır 5320 almayı düşünüorm araştırdm okudum en ince ayrıntısından herşeyine kadar varını yoğunu inceledim.Telefonu almak istiorm ama poyraz15 gibi benimde aynı sorunum var.nereye gitsem hangi telefoncuya sorsam telefonun üretimi bitti dior.Daha bulamazsın diyende var. sorun bundan ziyade 5320 mi alsam yoksa daha yeni çıkan 5630 xm mi? düşüncelerinizi almak isterim

poyraz15

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefonu 430 TL ye aldım üretimi durdu diyende oldu 2 yıl oldu çıkalı durmadı diyende oldu Media Markete fln bak orda wardı fakat 460 TL fln Bn normal bi turkcell bayisinden aldım

kor4y_

kor4y_

Üye
kardeş acaba nerde oturuosn bende bi çok bayiye baktım ama bulamadım aldıgın yeri özelden sölersen belki yakındır felan iletişim içinde olalım :heyo:

poyraz15 iletişim içinde olalım 5320 hakkında

adad12

Üye
Teknosalarda 400 lira

poyraz15

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bnde sana yardımcı olmak isterdim fakat Malum okul başladı lise öğrencisiyim foruma takılamıyorum.. Kusra bakma .. Bayada zaman geçmiş msjının üstünden
Etrafında Varsa Media Marketlere bak.. Bn İst çok gezdim :) Sultan beyliden aldım silivridede wardı bi tane 440 TL diodu.. Görürsen msjımı ne mutlu bana :)

Ben normal bi Turkcell bayisinden aldım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt