5320 xpress musıc güncelledim telin sesi kısıldı msj yazarken kasıyo...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

staLky

Üye
    Konu Sahibi
5320 xpress musıc güncelledim telin sesi kısıldı msj yazarken kasıyo...
Arkasdalar telefonum 5320 xpress musıc arkadsalar telefonunu güncelle hızlanır falan dedı tuttum güncelledim lanet olsun formatta atıom eskı haline dönmüo yine güncelligi 2009 format atınca güncelleme geriye alması gerek fakat almıyo napacam blmıyorum önceden sürümü 2008 dı sımdı 2009 güncellenmis halndfe msj yazarken tel kasıo msjı yazıom elımı cekıom yazılar soradan gelıo müzik dinlerken seste kısılma var dısa sesı azaldı lütfen yardmcı oln lütfen arkadaslar cevaplarınız beklıyorum simdiden ilgilenenler için cok tsk. . .:vur

--------------- Ekleme ---------------

yokmu cözümünü bilen ya bi yardmcı olun tekrar eskı güncellemesine alamazmıyım telefonu yada güncellemeleri sıfırlayamazmıyım napacam ben simdi?

--------------- Ekleme ---------------

cözümünü bilen kimse yokmu ya yardmcı olabilecek ?

bugraserdar

Üye
seste bi kısılma yok ama mesaj isi mal olmus yokmu cözüm

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş mesaj dilini t9 yap düzelir ayrıca sesi kısılmıyor bende dahada arttı merak etme nokia ileriki günlerde elbet güncelleme yapacaktır...

MurqTsss

Üye
hacı bende güncelledim tek sorun mesaj yazmak ses kısılmaz ekolayzer a bak :D

os.serim

Üye
msjlada kasıyodu ama msj dilini inglizce yaparsan kasmıyo

• Beğen
Tepkiler: danqer078
xxargunxx

xxargunxx

Üye
Ben bir sürü oyun yükledim güncellemediğim halde öldü ölecek mesajda kasıyo,menüye ilk girdiğin de kasıyo... var da var anasını satim :ehe:ehe

turkey2006

Üye
Mesaj dili türkçeyi desteklemiyor bende ilk yukledıgımde oyle bir problem vardı fakat dili ingilizce olarak seçtiğinde problem ortadan kalkıyor :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt