5320 xpmusic YARDIM versiyon atmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
    Konu Sahibi
5320 xpmusic YARDIM versiyon atmak
Arkadaşlar telefonumun yazılımını güncellemek istiyorum (4.13) ama oolmuyor Yazılımı bulup indiryor iş tele atmaya geldiğinde 15 dk kaldı deyip kalıyor uzun süre bekliyorum en sonunda tel kurtarma die bişi geliyo telde sorun yok eski versiyonuyla aynen çalışıyor 5 altı kez denedim hep bu şekilde oldu sorun nedendir acaba biyardım plss..

schimaricxxx

Üye
arkadasım onu ben de denedım telefonumda sorun yok . en son denedıgımde kalan tahmını sure 1 sn dedı yaklasık 15 dk bekledım ve telefonu cektım usb den ..sımdı gerek duymuyorum. mıdyat a pırınce gıderken eldekı bulgurdan olmaya degmez ..

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
    Konu Sahibi
Ewet haklısın ama yeni versiyonda bazı sorunlar giderilmiş die istiyodum yenilemeyi..
Sen telini hackleyebildinmi??
kardeşim

buraburak

Üye
bende aynı sorunu yaşadım 1 sn kaldı diyor ama yaklasık 45 dk bekledim sonrasında çektim usb den

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar denedim ama gene aynı.

murat1168

Üye
arkadaşlar v5.16 varmı ama nerde birde bu 5320 nin yazılımı niye nokia türkiye sitesinde yok bilen varmı

merdocuk

Üye
arkadaşlar benim telde 5320 versiyon 3.26 idi yazılımı güncelledim ilk bir kaç kere bendede olmadı fakat 3.yapışımda 4.13 oldu ama farkları henüz farkedemedim kolay gelsin arkadaşlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim illa gözle görülen fark olmasına gerek yok senin göremediğin bir sürü düzeltme yada iyileştirme yapılmış olabilir.

os.serim

Üye
bnde 5.16 var ama msj yazarken çok acayip sekilde yavas ama baya düzeltmeler yapılmıs

sametalbayrak

sametalbayrak

Üye
Versiyon atamayanlar nokıa pc suite cd sini kurun ama telefonunuzla vverileni olmassa o nun üzerinden pc suite programını guncelleytinm ne yenilik var ne oalcak diyorsanız sadece düğzeltme ilk versiyonda menüye girdiğinde ayarlar önce küçük çıkıyordu sonr asaliseler içinde normal oluyordu dikkatli bakmayan göremez sonra çoğunda seste cızırtı takılma vs oluyordu onlar gideriliyor dostlarım

--------------- Ekleme ---------------

bUNLAR BENİM FARK ETTİKLERİM VE VERSİYON ATAMIYAN ARKADAŞLAR PHOENİX NEDİR DİYE GOGLEDE ARAMA YAPSIN LAR . BU PROGRAMLA YUKELEYEBİLİRSİNİZ

Yenilikler:

1.Müzik Çalar menüsü değiştirilmiş.Yani eski versiyonlarda dizilim;SanatçılarAlbümlerTüm ŞarkılarTürlerPodcastler... diye giderken artık n95n79 vb. telefonlardaki gibi Müzik Çalar menüsü Şarkılar ve Podcastler diye ikiye ayrılıyor ve bu iki kategorinin altında tekrar tümşarkılarsanatçılar vb. şeklinde yeniden kategorilere ayrılıyor.

2.Kulaklık ve hoparlör sesinin kalitesi bana artmış geldi.Diğer arkadaşlar bu konuda ne düşünür bilemem...

3.
Müzik Çalar kısmındaki görsel öge göster moduna 2 yeni animasyon eklenmiş.

4.Saat kurup telefonu kapattığımız zaman telefon tarihi 4 gün ileri alıyordu düzeltilmiş.

Not: Bu sürümü Nokia Software Updater ile yükleyemiyoruz.Ama kendi denediğim yöntem yani Phoenix programıyla yükleyebiliyoruz.

xxxOKTAYxxx

xxxOKTAYxxx

Üye
müzik çalarda sorun var yeni müzikleri bulmuyor ve yenile diyorum tarama hiç bitmiyor 5-6 saat bekledim hala tarıyordu hiç bişey bulamamıştı sms de problem var sürümü düşürebilir miyim acaba eskiye döndürebilir miyim yardım lütfennn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt