5310 xpress musıc telefonum tercihlerini değiştiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gothic_angel

gothic_angel

Üye
    Konu Sahibi
5310 xpress musıc telefonum tercihlerini değiştiriyor
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var.benim telefonum tercşhlerini kaydettiğim halde kendi kendine değiştiriyor arama geldiğinde acayip acayp şarkılarla çalıyor.mesaj geldiğinde etkin olmayan başka bir bildirim sesiyle çalıyor.bu her zaman değil de bazı zamanlarda oluyor...tercşhleri düzelttiğimde düzeltiyorum ama bi süre sonra arama yapıldıgında veya nedenini bilmediğim başka bi şey oldugunda terchleri değiştiriyor..nedir bunun sebebi lütfen yardım..yoksa şimdi sinirimden teli camdan atıcam...:(

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
öncelikle geçmiş olsun,
kardeşim sende de bende olan / olmuş bir problem var telefonun herhangi bir yükleme anında kapanmışsa vb. sistem o anı fabrika ayarı olarak kaydedip diğer kaydedilen ayaraları kabul etmiyor sorun bu servise götürmelisin bence

Salihyet

Salihyet

Üye
Ancak servis çözebilir ;)

emrah.caliskan

Üye
selam
arkadaşım aynı sorun bndede oldu teledonunu pc suıte ile bağla pc ye sonra yeni yazılımı ekle hem telefonun düzelecektür hemde 5310 ların sesi az çıkıo seside yükseliyor

Rousse2

Üye
En son dedikleri gibi ben telefon servisnde çalıştım NoKia Nın . .servisede götürsen sadece güncelleştirme yapıcaklar ;) kendinde yapa bilirsin
;) ama yapmadan önce bütün verilerlerini pc ye yedekle

ltfllh

ltfllh

Üye
version eskiyse yenile olmazsa format at servise götür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt