5310 Xpress Music kullanıyorum ücretsiz music hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

26mert262626

Üye
    Konu Sahibi
5310 Xpress Music kullanıyorum ücretsiz music hakkında
5310 Xpress Music kullanıyorum ücretsiz music hakkında birşeyler duydum doğrumu?
duyduklarım nokia with music, nokia comects music

aliş64

Üye
BENDE 5310 Xpress Music KULLANIYORUM SORDUM ÖYLE BİRŞEY YOKMUŞ

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
ücretsiz derken sana bir şifre veriorlar kutuda onla siteden indiriyorsun benim bildiğim.

26mert262626

Üye
    Konu Sahibi
saolun

wedhot

wedhot

Üye
ücretsiz derken sana bir şifre veriorlar kutuda onla siteden indiriyorsun benim bildiğim.

evet arkadasin dediği doğru bende 5320 aldim 10ytl lik kredi veriyorlar 10 şarkı ediyo buda indirdim fakat telefonuma atamıyorum bu sarkıları yardımcı olacak arkadas varsa yazsın lutfen

YuRTcU

YuRTcU

Üye
arkadaslar bende 5610 express musıc aldım ama yanında küçük müzik seti vermediler size verdilermi

axuko

axuko

Üye
bence hic ugrasma tak usb yi yukle istedigin kadar bosuna zahmet derim

veyseltuna

veyseltuna

Üye
"axuko" arkadaşıma katılıyorum hiç uğraşma zaten pc ile uğraşıyorsan da uğraşmıyorsan da telefonun olduğundan bilimum şarkı video indirme programları var onları kur indir(beleş hemde :D) hafıza kartını pc ne tak ya da telefonunu usb yle pc ye bağla ta telefona ;) ne uğraşıon zartla zortla hacı ya :D ;)

EmreTekinArslan

EmreTekinArslan

Üye
Limewire fln kullan onlarda bedava :) ben kendi şifremi birine satmıştım.onun indirdiği şarkıları ben eve gidince Limewire den indirdim :)

veyseltuna

veyseltuna

Üye
Emre arkadaşıma katılıyorum aynı benim dediğimi söylemiş yani ne gereği var cartla curtla temiz temiz indir ;) :)

EmreTekinArslan

EmreTekinArslan

Üye
Emre arkadaşıma katılıyorum aynı benim dediğimi söylemiş yani ne gereği var cartla curtla temiz temiz indir ;) :)

Teşekkür ederim doğrusuda bu zaten. fakat bazıları limevire den cıkmıyor BEE MP3 die bir site var ordan bulabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt