5300 teması isteyen var mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sercu

sercu

Üye
    Konu Sahibi
5300 teması isteyen var mı
5300 teması isteyen var mı???

• Beğen
Tepkiler: ramazank

cincellat

Üye
abi bana bir 3500 fenerbahçe temsı bulsan süper olur walla..

killeromar

Üye
abi bn bu sitede şimdi alcğm 5610 express.m. haknda bi bölüm açılmasını istyorum :)işletim sistemi yanılmıyorsam s40 tı demi?bide 5610'a msn vb. programlar atılıomu ltfen biri bana yardım etsin:(

just4you

just4you

Üye
s40 a göre sanırım msn programı var ama tam bilmiyorum

sercu

sercu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım 5610 xpress 'in işletim sistemi s40 haklısın. Sana bi kaç tane işine yarayacak şeyler bulabilirim. beni takip edersen sen de faydalanırsın. hadi kolay gelsin. Telefon bildiğim kadarıyla kayan kapaklı. benden bi tavsiye dikkatli kullan. yoksa çok çabuk bozuluyo ve telefonun yarısı fiyatına yaptırılıyo. Ufak bi tavsiye. dikkate alıp almamak sana kalmış

AsD1992

AsD1992

Üye
arkadaşım 5610 xpress 'in işletim sistemi s40 haklısın. Sana bi kaç tane işine yarayacak şeyler bulabilirim. beni takip edersen sen de faydalanırsın. hadi kolay gelsin. Telefon bildiğim kadarıyla kayan kapaklı. benden bi tavsiye dikkatli kullan. yoksa çok çabuk bozuluyo ve telefonun yarısı fiyatına yaptırılıyo. Ufak bi tavsiye. dikkate alıp almamak sana kalmış

:oke: !...

tulun

Üye
verdiğin site başka bir forum sitesi mod konu delete

SEZEER

Üye
:bilmem: BENIM 6300 TELEFON VAR AMA TV PROGRAMI ARIYORUM BULAMIYORUM LUTFEN YARDIMCI OLUN.HATTIM VODEFONE TV ÜCRETSİZMİŞ.JAVA DESTEKLİ (S40) TV PROGRAMI KULLANANLAR VARSA LÜTFEN LİNK ATSIN YADA BENI EKLESİN [email protected]

sercu

sercu

Üye
    Konu Sahibi
boşver

metix

metix

Üye
güzel bu 100 n cüö mesajım

CSBOSDAS

Üye
:(Yha Beyler Bnm 5300 ama acayip Çok Kasılıyor ne Yapabilirim Bide Telefona virüs prog. atılıyomu atılıyosa 5300 a yüklenen v.prog.bulan varsa atsın pls :agla

New Life

New Life

Üye
saol kardeş

baby_by

Üye
sagolun

kadir karakuş

Üye
bencede guzel bişiyler olsa ıyı olurrr:DDDDD

erdogrul61

erdogrul61

Üye
Evet çok güzel bir tema lazım içeriği önemli değil yeter ki hoş gözüksün teşşş....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt