5300 format atma

Sponsorlu Bağlantılar

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
5300 format atma
slm arkadaşlar 5300 tel. format atmak istiyorum ama *#7370# yaptım sonuç bilinmiyor diyo * 3 ve yes ve açma tuşunA bastım ama bi işe yaramadı tlf kendi kendine açılıp kapanıyo arama yapıyo tuşlar donuyor baya bi sorunlu tlf yani yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

iso_mtlu1

Üye
Arkadalşar 5300 a Ne yaparsam yapayım forum da okudugum şekilde bi format atmak mumkun degil eger bu telefon hakkında bi bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardım edebilirmi ? telefonumda kilitlenme problemi var Şimdiden tşekkürler

greenmahaou

greenmahaou

Üye
arkdaşlar arkdaştada vardı yaptı buhnlar ıy paın sorun çözülür format atmadan önce fabrika ayralrını geri yükleyin daha sonrada tele version atıon düzilir version sırasında bişi olursa sorumlulık kabul etmem yetkili birinin yapması daha mantıklı ayrıca telin eğer kvk si yoksa teli unlock ettirdikten sonra version atın unlock nedir derseniz kaçak cihazları kırıolar

dalgıc09

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar birtane yardımcı olacak arkadaş yokmu acaba

isyankar33

Üye
*#7780# yap fabrika ayarı için onay isticek onayla qüvenlik kodunu gir formatını at kardesm

ssaytek16

Üye
dediğin gibi format olmaz o şekilde symbian tellerde olur
java tellerde sadece fabrika ayarlarına geri dönebilirsin
onu da telin menülerindevar oradan bul o kadar daha fazla birşey yapamazsın
veya telin yazılımını tekrar yüklersin

gokhan_de

gokhan_de

Üye
ayrlardan fabrika ayarlarına don de krdesım işin hallolacak olmassa usb ıle bılgısayara bagla pc suite ye gir yazılım güncelle var tıkla 10 15 dakka sonra yenı yasılım yuklenıo telefonuna yardım edebıldıysen eyer ne ala

arsenic8001

Üye

Takipçi Satın Al

Üst Alt