süpersin ustad allah razı olsunbaşkaları napıyor bilmem ama ben kendi girdiğim yoldan anlatayım ... öncelikle wifi aç ve ara de, ardından koduni bildiğin ağın üzerine tıkla orada ekle bağlan falan yazar sen ekle de..hiçbir ayar oynama yapmana gerek yok, sadece ağ koduni yaz ve kaydet de. sonra tarayıcıya gir oradan tarayıcı ayarlarını tıkla eklediğin bağlantıyı seç. sonra tekrar wifi aç ve ağına bağlan de...biraz zahmetli gibi görünebilir ama bir kere ekledikten sonra sadece ağına bağlan dediğin zaman bağlanırsın ha bu arada bütün bağlantı ayarlarını ---örneğin uygulamalar-diğer-bağlantılar---o ağ olarak ayarla ki kontor gitme gibi derdin olmasın. umarım yardımcı olmuşumdur
Kardeş mrb;
Kardeş Samsung 5233 Wi-fi cep telefonu aldım wi-fi ile kablosuz ağa bağlanınca kontörümde gidiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim??? Hani ayarları yapmam lazım? Yardımcı olursan çok sevinirim.Hani ayarları yapmam lazım?
SA arkadaşlar yoğun tavsiyeler üzerine 5233 wifi aldım cihaz süper bişey çok hoş. Tasarım 10 numara
Ama benim cihazda face ye ve video sitelerine girmiyor bu telefonla ilgili bi sorun mu yoksa benim cihazda bi program mı eksik. Bide oyunlara giriyorum biraz oynayınca hemen şifre alınsın mı diye soruyor şifre dediği ücretlimi.

forumda bu çözüm yolu ile ilgili çok başlık var arkadaşım araştır istersen...samgung gt s5233w kullanarak youtube a ben de giremiyorum
çözümünü bilen vaarsa paylaşırsa memnun olurum, şimdiden teşekkürler