5233 wifi ayarları bakarmısınız !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ForMyPeople

Üye
    Konu Sahibi
5233 wifi ayarları bakarmısınız !!!!
beyLer şu wifi ye bağlanıorum şifre felan istiyor bi anlatırmısınız lütfen !!

murat_murat33

Üye
başkaları napıyor bilmem ama ben kendi girdiğim yoldan anlatayım ... öncelikle wifi aç ve ara de, ardından şifresini bildiğin ağın üzerine tıkla orada ekle bağlan falan yazar sen ekle de..hiçbir ayar oynama yapmana gerek yok, sadece ağ şifresini yaz ve kaydet de. sonra tarayıcıya gir oradan tarayıcı ayarlarını tıkla eklediğin bağlantıyı seç. sonra tekrar wifi aç ve ağına bağlan de...biraz zahmetli gibi görünebilir ama bir kere ekledikten sonra sadece ağına bağlan dediğin zaman bağlanırsın ha bu arada bütün bağlantı ayarlarını ---örneğin uygulamalar-diğer-bağlantılar---o ağ olarak ayarla ki kontor gitme gibi derdin olmasın. umarım yardımcı olmuşumdur

ForMyPeople

Üye
    Konu Sahibi
başkaları napıyor bilmem ama ben kendi girdiğim yoldan anlatayım ... öncelikle wifi aç ve ara de, ardından koduni bildiğin ağın üzerine tıkla orada ekle bağlan falan yazar sen ekle de..hiçbir ayar oynama yapmana gerek yok, sadece ağ koduni yaz ve kaydet de. sonra tarayıcıya gir oradan tarayıcı ayarlarını tıkla eklediğin bağlantıyı seç. sonra tekrar wifi aç ve ağına bağlan de...biraz zahmetli gibi görünebilir ama bir kere ekledikten sonra sadece ağına bağlan dediğin zaman bağlanırsın ha bu arada bütün bağlantı ayarlarını ---örneğin uygulamalar-diğer-bağlantılar---o ağ olarak ayarla ki kontor gitme gibi derdin olmasın. umarım yardımcı olmuşumdur
süpersin ustad allah razı olsun

murat_murat33

Üye
EyVallah, ben kendi kendime deneyerek buluncya kadar kafayi yiyordum:)

muhfin

Üye
Kardeş mrb;
Kardeş Samsung 5233 Wi-fi cep telefonu aldım wi-fi ile kablosuz ağa bağlanınca kontörümde gidiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim??? Hani ayarları yapmam lazım? Yardımcı olursan çok sevinirim.Hani ayarları yapmam lazım?

eRDiiL

eRDiiL

Üye
Kardeş mrb;
Kardeş Samsung 5233 Wi-fi cep telefonu aldım wi-fi ile kablosuz ağa bağlanınca kontörümde gidiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim??? Hani ayarları yapmam lazım? Yardımcı olursan çok sevinirim.Hani ayarları yapmam lazım?

tarayıcı ayarlarından tarayıcı profillerine gir hangi ağa bağlandıysan onu işaretle orda sende büyük ihtimal turkcell gprs işaretli kalıyor bu yüzden telefon hattından giriyor nete

neyzenz

Üye
SA arkadaşlar yoğun tavsiyeler üzerine 5233 wifi aldım cihaz süper bişey çok hoş. Tasarım 10 numara
Ama benim cihazda face ye ve video sitelerine girmiyor bu telefonla ilgili bi sorun mu yoksa benim cihazda bi program mı eksik. Bide oyunlara giriyorum biraz oynayınca hemen şifre alınsın mı diye soruyor şifre dediği ücretlimi.

eRDiiL

eRDiiL

Üye
SA arkadaşlar yoğun tavsiyeler üzerine 5233 wifi aldım cihaz süper bişey çok hoş. Tasarım 10 numara
Ama benim cihazda face ye ve video sitelerine girmiyor bu telefonla ilgili bi sorun mu yoksa benim cihazda bi program mı eksik. Bide oyunlara giriyorum biraz oynayınca hemen şifre alınsın mı diye soruyor şifre dediği ücretlimi.

face ve video sitelerine giremiyor derken video seyredememeyi kasdediyorsan evet seyredilmiyor anca cep için video sitelerde seyredilebilir m.youtube gibi

şifre istediği oyunlarda samsungun kendi oyunları demo olarak koymuşlar telefona şifre almak ücretli ve sanırsam 16 sms ücretindeydi :)

neyzenz

Üye
evet siteye giriyor ama videoları açmıyor. Dediğiniz m.youtube girmeye çalışıncada sulh ceza mahkemesinin yasakladığını söylüyor. sizin bildiğniz başka 5233 ün girebileceği video siteleri varmı acaba. bide msnye girebiliyormuyuz

--------------- Ekleme ---------------

bi sorunda bazı sitelere girerken javascrpt hatası veriyor bunu nasıl düzeltebilirz

ykardesen

Üye
samgung gt s5233w kullanarak youtube a ben de giremiyorum
çözümünü bilen vaarsa paylaşırsa memnun olurum, şimdiden teşekkürler

Makre38

Üye
Arkadaşlar bende d aynı tel den var. Ben wifi ile sorunsuz bağlanıyordum ama şimdi girdiğimde HİZMETE ERİŞELEMİYOR .... TEKRAR DENENSİN Mİ? diye soruyor. Evet deyince de DNS BAŞARISIZ diyor. Lütfen bu sorunu çözmem için yardımcı olursanız arkadaşlar şimdiden çok tşk ederim. [email protected] bilen varsa mail atarsa çok sevinirim arkadşlar saolun....

rose34

rose34

Üye
slm şifresiz ağlara da kod girmeye gerek var mı? Çünkü kilitli olmamasına ragmen aynı sorunu veriyor.

murat_murat33

Üye
Bolt tarayıcıyla girersin ama video cok ufak gorunuyor

rose34

rose34

Üye
boltu nasıl yüklicem pc sonra tel atsam olur mu:hmmm

talha1907..

Üye
ya benim telde s5233 mesaj geldiğinde çok büyük yazıyor mesaj 5 metre öteden okunur nerdeyse ayarlara baktım öle birşey yok siz biliyormusunuz nerden düzeltebilirim

dindoruk

Üye
wifi ayarları konusunda çok uğraştım ancak en sonunda hallettim. şu sitedeki ayarları yaptım oldu:

SAINT1

SAINT1

Üye
Bolt browser'ı yada opera mini5'i yükleyin onlarla video seyredebilirsiniz.youtube gibi sitelerden.Opera mini5'de tam ekran seyredersiniz.

ugurugur1995

Üye
benimde samsung s5233 wifim var youtubeye giremıom yardımlarınızı bekliyorum

matricaria18

Üye
selamlar bir sorum olacaktı. e postaayarlarını yaparken telefonu fazla karıştırdım sanırım kasblosuza bağlanamıyorum. seçili ağı seçiyorum ama onay başarısız dıyor. bır kaç kere fabrıka ayarlarına da döndüm ama olmadı. daha önceden sectığım ağı silip yenıden yapmak isitiyorum ama olmuyor. yardımcı olabilecek olan varmı.

sessiz_cocuk

Üye
samgung gt s5233w kullanarak youtube a ben de giremiyorum
çözümünü bilen vaarsa paylaşırsa memnun olurum, şimdiden teşekkürler
forumda bu çözüm yolu ile ilgili çok başlık var arkadaşım araştır istersen...

Üst Alt