5230 hafıza kartı acil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(kafayı yemek üzereyim)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lanetli_pc

Üye
    Konu Sahibi
5230 hafıza kartı acil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(kafayı yemek üzereyim)
sa arkadaslar benım bır 5230 dokunmatık telım var dun gece bılgısayara taktım muzık atmak ıcın daha sonra hata verdi kapandı dosya... hafıza kartınını tele tekrar taktıgım zaman ıcınde boyut olarak var olan muzık resım vs gıbı dosyalar gorunmuyor... tekrar pc ye taktım hafıza kartını bu sefer de " %&q " gıbı ısımlı dosyallar cıkmıs nasıl cıkmıs bılmıyorum vee yardımlarınızı beklıyorum resımlerımı ve muzıkleerımı nasıl kurtarabılırım... :((((((lutfen yardımlutfen:vur:vur:vur:vur:vur:vur

karizmamuzik

Üye
muhtemelen hepsi silinmiş olacaktır bicimlendir hicbisey olmamıs gibi kullanmaya devam et :)

lanetli_pc

Üye
    Konu Sahibi
çoook saol çook güzel moral veriyorsun... ama hepsı sılınmıs olsa neden boyut olarak gorunsun kı ? dolu alan 1,3 gb dıyor.. hepsı sılındı ıse nden boyle desın kı ????

lanetli_pc

Üye
    Konu Sahibi
yok mu buna cevap yazan yardım sever yaa

rafi1994

rafi1994

Üye
bence bir çeşit virüs var hani bilgisayarlarda olan AUTORUN virisu varsa illaki sağ tıklayıp aç diyince açıyo onun gib bişey olabilşir

aidata74

Üye
aynı sorun bende de oldu ne yaptın sen bu 2 ci kez oluyor format atmıştım yine oldu yine format atcam acaba yine olcakmı

262626123

262626123

Üye
bnce sen o hafıza kartna format at..! müziklerin ve fotoların hayatta kurtarılamaz:ehe

GeneralHawks

GeneralHawks

Üye
acilmiyorsa, esasdan format atman gerekiyor, ama fotolarni,mp3leri veya videolarni kurtara bilirsin bunla:

OO Media ReCover

yüzde yüz, hersey kurtaramassin, ama 80-90% olur...

fç1998

Üye
sağ tıklayın biçimlendirin sonra olmuyo ben denedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt