5230 Aldım bugun arklar bir kaç sorum var ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KAMALIST

KAMALIST

Üye
    Konu Sahibi
5230 Aldım bugun arklar bir kaç sorum var ?
1- bu tel de Gps ve navigasyon ücretlimi tl düşüyormu?
2- bu tel hangi video uzantılarını destekliyor?
3- bu tele sis.x uzantılı uygulamalar açtıgımızda çalışıyormu?
4- bu telde internet butonuna tıkladıktan sonra facebook a girip video izlenilebiliyomu?
5- teli usb ye bağladığımızda kendimiz klasör yapıp müzikleri vs o klasöremi atmalıyız yada tel in kendi klasörleri ?
6- ben sonu sis.x uzantılı bir 2 program attım ama yerini bulamadım. nerden bulacağız.?
7- bu uygulamaları usbden atıp kurabiliyormuyuz yada pc suıteden mı atcaz ?
8- Msn i nasıl yükleyeceğiz sisx den mi yada netten indirerekmi ?
9- Opera yüklemeye gerek varmı.?
10- facebooku ücretsiz olarak operatör sunuyor nasıl yapabiliriz? (Vodafone) Cep özgür tarifesi nde var bu?
11- 3g bağlantısı olduğudan dolayı Tv izlemek mümkünmü? yada operatörlerden paket alarak izlemek
12- Arklar bu telde galeriye iriyorum hafıza kartı ve tel hafıza olarak ayırma yapmamış burası karışık bi durum biz dosyalarımızı o klasörleremi atmalıyız kendimiz klasör yapıp atsak olurmu acaba ? 5. madde anlatmak istediklerim sayılır.

Şimdilik bu kadar Cevaplarsanız sevinirim benim için önemli. Şimdiden ty

Tacettin Demir

Üye
1- bu tel de Gps ve navigasyon ücretlimi tl düşüyormu? (GPS ücretsizdir. Fakat şebeke yardımı olursa az bir ücreti vardır. Ücreti bilemiyorum şu an)

2- bu tel hangi video uzantılarını destekliyor? (sitesinden bakabilirsin.)

3- bu tele sis.x uzantılı uygulamalar açtıgımızda çalışıyormu? (Sis.x çalışıyor)

4- bu telde internet butonuna tıkladıktan sonra facebook a girip video izlenilebiliyomu? (video izlemek için facebooktaki videoların telefon ile uyumlu olması gerekir.)

5- teli usb ye bağladığımızda kendimiz klasör yapıp müzikleri vs o klasöremi atmalıyız yada tel in kendi klasörleri ? (Kendi klasörünü de oluşturabilirsin)

6- ben sonu sis.x uzantılı bir 2 program attım ama yerini bulamadım. nerden bulacağız.? (bilmiyorum)

7- bu uygulamaları usbden atıp kurabiliyormuyuz yada pc suıteden mı atcaz ? (USB'den kurabilirsin)

8- Msn i nasıl yükleyeceğiz sisx den mi yada netten indirerekmi ? (sis.x'ten büyük ihtimalle)

9- Opera yüklemeye gerek varmı.? (gerek yok ama yükleyebilirsin)

10- facebooku ücretsiz olarak operatör sunuyor nasıl yapabiliriz? (Vodafone) Cep özgür tarifesi nde var bu? )(0.facebook.com yazarsan ücretsiz bağlanır. (sıfır ile. o harfi değil)

11- 3g bağlantısı olduğudan dolayı Tv izlemek mümkünmü? yada operatörlerden paket alarak izlemek (TV izleyemezsin)

12- Arklar bu telde galeriye iriyorum hafıza kartı ve tel hafıza olarak ayırma yapmamış burası karışık bi durum biz dosyalarımızı o klasörleremi atmalıyız kendimiz klasör yapıp atsak olurmu acaba (bilmiyorum)

KAMALIST

KAMALIST

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol arkadaşım ty

ali.oren

ali.oren

Üye
paket alarak tv izleyebilirsin yada SPB TV yukle oviden. dosyalari galeriden degil dosya yoneticisinden duzenle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt