KAMALIST
Üye
5230 Aldım bugun arklar bir kaç sorum var ?
1- bu tel de Gps ve navigasyon ücretlimi tl düşüyormu?
2- bu tel hangi video uzantılarını destekliyor?
3- bu tele sis.x uzantılı uygulamalar açtıgımızda çalışıyormu?
4- bu telde internet butonuna tıkladıktan sonra facebook a girip video izlenilebiliyomu?
5- teli usb ye bağladığımızda kendimiz klasör yapıp müzikleri vs o klasöremi atmalıyız yada tel in kendi klasörleri ?
6- ben sonu sis.x uzantılı bir 2 program attım ama yerini bulamadım. nerden bulacağız.?
7- bu uygulamaları usbden atıp kurabiliyormuyuz yada pc suıteden mı atcaz ?
8- Msn i nasıl yükleyeceğiz sisx den mi yada netten indirerekmi ?
9- Opera yüklemeye gerek varmı.?
10- facebooku ücretsiz olarak operatör sunuyor nasıl yapabiliriz? (Vodafone) Cep özgür tarifesi nde var bu?
11- 3g bağlantısı olduğudan dolayı Tv izlemek mümkünmü? yada operatörlerden paket alarak izlemek
12- Arklar bu telde galeriye iriyorum hafıza kartı ve tel hafıza olarak ayırma yapmamış burası karışık bi durum biz dosyalarımızı o klasörleremi atmalıyız kendimiz klasör yapıp atsak olurmu acaba ? 5. madde anlatmak istediklerim sayılır.
Şimdilik bu kadar Cevaplarsanız sevinirim benim için önemli. Şimdiden ty
2- bu tel hangi video uzantılarını destekliyor?
3- bu tele sis.x uzantılı uygulamalar açtıgımızda çalışıyormu?
4- bu telde internet butonuna tıkladıktan sonra facebook a girip video izlenilebiliyomu?
5- teli usb ye bağladığımızda kendimiz klasör yapıp müzikleri vs o klasöremi atmalıyız yada tel in kendi klasörleri ?
6- ben sonu sis.x uzantılı bir 2 program attım ama yerini bulamadım. nerden bulacağız.?
7- bu uygulamaları usbden atıp kurabiliyormuyuz yada pc suıteden mı atcaz ?
8- Msn i nasıl yükleyeceğiz sisx den mi yada netten indirerekmi ?
9- Opera yüklemeye gerek varmı.?
10- facebooku ücretsiz olarak operatör sunuyor nasıl yapabiliriz? (Vodafone) Cep özgür tarifesi nde var bu?
11- 3g bağlantısı olduğudan dolayı Tv izlemek mümkünmü? yada operatörlerden paket alarak izlemek
12- Arklar bu telde galeriye iriyorum hafıza kartı ve tel hafıza olarak ayırma yapmamış burası karışık bi durum biz dosyalarımızı o klasörleremi atmalıyız kendimiz klasör yapıp atsak olurmu acaba ? 5. madde anlatmak istediklerim sayılır.
Şimdilik bu kadar Cevaplarsanız sevinirim benim için önemli. Şimdiden ty