5230 3g nasıl çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

bygizem27

Üye
    Konu Sahibi
5230 3g nasıl çalışıyor
slmlar 3 gün önce 5230 aldım fakat karşıdan gelmiyor 3g ama çekimde 3g yazıyr teknik özelliklerde 3 g yi desteklediğide yazıyor (karşıdan gelenin) farklı bi ayaraı mı var acaba

rapman

rapman

Üye
eğer turkcell sen 3G yazıp 2323 e gönder.eğer vodafone'san 3G yaz 3636'ya gönder.eğer avea isesn 3G yaz 3334 e gönder.ayarlar ücretsiz cebine gelsin :oke:

bygizem27

Üye
    Konu Sahibi
rapman dediğini ben zaten önceden yaptımda hatta 3 g bile çekiyo telefondan fakat arama almıyor 5230 aynı telefondan 3 arkadaş kullanıyoruz 3 müzdede 3g çalışmıyor bu bi tesedaüf olamaz heralde

emrullah.yaya

Üye
Belki şimdiye kadar ögrenmişsindir ama ben yine de söyleyeyim: 5230 da 3g var fakat görüntülü görüşme yok. ^g yi internete girmekte kullanıyorsun..

rapman

rapman

Üye
Belki şimdiye kadar ögrenmişsindir ama ben yine de söyleyeyim: 5230 da 3g var fakat görüntülü görüşme yok. ^g yi internete girmekte kullanıyorsun..
5230'da ön kamera yok evet.ama 3G'si var ve örneğin başka bir telefondan gelen 3G'li aramayı açması gerek.
Telefonlarda problem var diyeceğim ama 3 tanesi de aynı :allalla:

bygizem27

Üye
    Konu Sahibi
rapman ve emrullah üstadlar sağolun, sorunu çözemedim ama desteğiniz için sağolun

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
hayır hiç bir şekilde görüntülü konuşma yapamazsın... o telefonda sadece 3G war internet için görüntülü konuşma özelligi yok malesef..:(

SilentOne

SilentOne

Üye
eğer turkcell sen 3G yazıp 2323 e gönder.eğer vodafone'san 3G yaz 3636'ya gönder.eğer avea isesn 3G yaz 3334 e gönder.ayarlar ücretsiz cebine gelsin :oke:

maşallah bütün hatları yazmsın :aha::aha::aha::aha::aha::aha:

wairhumer

wairhumer

Üye
sorunun yok zaten senın kardesım senınle ılgılı yada telefonla ılgılı bırsey degıl arkadaslarında dedıgı gıbı ınternet baglantısı olarak 3G var fakat on kamera olmadıgından goruntulu konusma yapamazsın

262626123

262626123

Üye
aynen öle ..! telefoncunun beni kazıkladığını anladım ama geç oldu :off: Hatta sırf bu yüzden telefoncuyla mahkemelik oldum :( ve tazminat aldım :ehe

wairhumer

wairhumer

Üye
ah be kardesım elıne alıp deneme kullanısı fln yapsaydın keske :D ben n95 8gb almaya gıtmıstım bızım bır tanıdık telefoncuya gırdık adam dedı 5800xm var cok ıyı cok guzel dedım ben bı arastırayım kullanayım 2 gun arastırdım kullandım telefonu oyle aldım gecelı gunduzlu :D:D bence gerı ver sonra ustune az daha para ekle 5800 al :P

ajan579

ajan579

Üye
bana da öle dedi telefoncu :( (akraba)

Takipçi Satın Al

Üst Alt