520'ye ilgi artıyor

Sponsorlu Bağlantılar

symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi
520'ye ilgi artıyor

Google'da en çok aranan Lumia modeli olan cihaz, aynı zamanda bir aydan kısa sürede,Windows Phone 8 pazarında %4.4'lük bir payın da sahibi olmuştu.

Yeni gelen bilgiler, Lumia 520'nin popülaritesinin giderek arttığını gösteriyor. Adduplex firmasının Twitter'dan paylaştığı bilgilere bakılırsa Lumia 520, satışa sunulmasının üzerinden 1 ay geçtikten sonra dünya çapında neredeyse %9'luk bir paya sahip oldu.

Ayrıca ilk kez Windows Phone 8 modelleri, Windows Phone 7 modellerini geride bıraktı ve WP8 marketinde lider konumda yer alan seri ise, Nokia'nın Lumia serisi.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Kullanmaktan daha bir gurur duydum bak şimdi :D

symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi
:alkis

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kullanmaktan daha bir gurur duydum bak şimdi :D

Ekran performansı nasıl?
Yabancıların incelemesinde sadece ekran performansını kötü buluyorlardı.
Onun dışında fiyatına göre iyi bir cihaz demişler.

Duran.Y

Duran.Y

Üye

Ekran performansı nasıl?
Yabancıların incelemesinde sadece ekran performansını kötü buluyorlardı.
Onun dışında fiyatına göre iyi bir cihaz demişler.

Ekran şöyle söyleyeyim abi,
Güneşin direkt olarak ekrana geldiği durumlarda görüntü kaliteyi kaybediyor ama o senin çevirdiğin incelemedi ki gibi ekran ayna gibi falan olmuyor yine görüyorsun ama insan net görmek için ister istemez elini üste gölge yapıyor. Bana göre zaten bu fiyat için bu kadarı yeterli.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Ekran şöyle söyleyeyim abi,
Güneşin direkt olarak ekrana geldiği durumlarda görüntü kaliteyi kaybediyor ama o senin çevirdiğin incelemedi ki gibi ekran ayna gibi falan olmuyor yine görüyorsun ama insan net görmek için ister istemez elini üste gölge yapıyor. Bana göre zaten bu fiyat için bu kadarı yeterli.

Alacak arkadaşlar için önümüzdeki günlerde izlenimlerini paylaşırsan faydalı olacaktır.
Olumlu ve olumsuz yönleriyle genel izlenimlerini kısa bir inceleme şeklinde paylaşmanı bekliyoruz. :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Flaşı olmayan bir telefona sadece fiyat avantajı yüzünden insanların göstereceği ilgi uzun süreli olmayacaktır diye tahmin ediyorum.

Duran.Y

Duran.Y

Üye

Alacak arkadaşlar için önümüzdeki günlerde izlenimlerini paylaşırsan faydalı olacaktır.
Olumlu ve olumsuz yönleriyle genel izlenimlerini kısa bir inceleme şeklinde paylaşmanı bekliyoruz. :oke:

Yarın böyle bir paylaşım yapmaya çalışacağım abi tamam mesaj alındı :oke:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Lobin12

Lobin12

Üye
ne ara çıktı da bu kadar sattı

WP8 Bİ HARİKA DOSTUM :aha:

PureFood

PureFood

Üye
Eve alıcaz bir tane ama hâlâ kararsızım. Test etme imkanım da olmadı.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
620 candır. :)

Üst Alt