Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5200 müzik çalar sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
funky-facia
Üye
Konu Sahibi
5200 müzik çalar sorunu
selam arkadaslar elimde nokia 5200 telfon var müzik çalara girdğimde müzik çalar baslatılıyor dıyor ama müzik çalar açılmıyor ve telfon kendiğinden açılıp kapanıyor
bilenler varsa yardım etsın şimdiden
saygılarılmla herkese teşekkür ederim
selam arkadaslar elimde nokia 5200 telfon var müzik çalara girdğimde müzik çalar baslatılıyor dıyor ama müzik çalar açılmıyor ve telfon kendiğinden açılıp kapanıyor
bilenler varsa yardım etsın şimdiden
saygılarılmla herkese teşekkür ederim
çok müzik varsa biraz donar ondan sonra açılır ama kapanıp açılmasını çözemedim
degerli43
Üye
hafıza kartını biçimlendirip dene olmazsa yazılım güncelleştir
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Müzik çalarının kütüphanesini güncelle
funky-facia
Üye
Konu Sahibi
arkadslar galıba sız benı anlamadınız müzik çalar açılmıyor
bıde müzik çaları nasıl güncelliyecem
hikmetcanOGECAN
Üye
arkadaşim experes serisi ise eger yazılımını günceliyecen veya 15 günde 1 telefona fabrika ayarlarina döndürecen
mullican
Üye
dostum aynı sorun bendede var
ozcan2009
Üye
20 dakika sonra açılıyo müzik çalar.2gb 400 müzik var ondan olmalı ama 200 e indirince de geç açılıyo.atacam çöpe şarjı da yetmiyo zaten
skywalker06
Üye
5200 bendede var 8kere servisten sonra değişti bendede öyle açılıp kapanmalar yapıyordu mesajlar gönderilmeden kalıyordu 4. servise verişimde batarya ayarlaması yaptılar sonra birdaha öyle bir sıkıntı fazla yaşamadım ama çok yüklendimi telefon yapar
damrakutun
Üye
yha arkadaşlar ben telefonu özel servise verdim garanti varken şimdi göndersem çakarlarmı mevzuyu ?aynı sorunlar bende var5300
kardeş eğer telefonunda desteklenmeyen müzik veya vido vs. resim var sa sorun ondandır aynı sordun bendede vardı kaldırmaığı bir müzik vardı onu sildim sen biçimlendir hafıza kartını
blackss11
Üye
arkadaşım bendede 5200 var aynı sorun bendede vardı yazılım güncelledim şimdi bi problem yok
sudak
Üye
Arkadaşım yeni bir üyeyim senin sorununuz üstünden baya bir zaman geçti 10 kere değiştirmişsindir belki ama aynı sorunları yaşayan arkadaşlar için söylüyorum formattan başka bir yol yok gibi bana da olmuştu formatla temizledik.
busyou
Üye
evet aynı sorunlar bendede oluyor napcam bilmiyorum mesajlar gtmiyor , müzikçlar açılmıyor bide telfn kapanp açılıo kendi kendne (((
FoTo_41
Üye
kütüpahaneden güncellersin 5200 2gb hafıza fazla gelıyor en iyisi 1 gb benden demesi :P