5130 xpressmusıc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cikcik06

Üye
    Konu Sahibi
5130 xpressmusıc
Ya bnde 5130 xpressmsıc var ama bı turlu msn ye fln gıremıyorum hattıım turkcell musterı hızmetlerını fln arıyorum olmuyo yardımcı olabılırmısınız

• Beğen
Tepkiler: reisbey68

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşım eğer cihazın turkcellin listesinde yoksa turkcell internet bağlantısını kullanarak girebilirsin.haftalık veya aylık internet paketi alırsan daha uygun olur yoksa çok kntr yiyo.

canbulat93

Üye
aynı problem bendede war dı 5130 xpress music msn desdeklemiyor anca int. paketi alıp ebuddyden gıreresin :(

pcccc

Üye
bende de var o programı desteklemiyor, sen opera mini ye msn yaz ordan live msn ye gir alanını postalarını felan da görebiliyosun

yildirim3273

Üye
bendeki msn programları da çalışmıyor

hackcan

Üye
MSN destekliyor

pcccc

Üye
hyr yanlış bilgi vermeyin turkcell den mesaj geldi desteklemiyor

cennk

Üye
bende bu telefondan var msn kendi içinde

crazy_hacker_16

Üye
bendede war msn kendi içinde fakat açmıyor :S

123456x

Üye
beyler tabii açmaz bu telefon 1 nisan 2009 da cıktı yani 2010 da yeni yazılımlar yükjlenio oto o zman acılcak bn bunu öqrendim türkcell bayiisinden

seyfoo52

seyfoo52

Üye
bendede 5130var bende msn ye giremiyorm turkcell hattıyla olmuyor ben garantiye götürüp yazılım bile attırdım yinede olmuyor

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
bence alakası yok bende 5130 var turkcell avea vodafone hepsinden girio şahsen

muhammeddi

Üye
arkadaşlar nasıl girmiyo aynı tel bende var internet paketim her saniye msndeyim :S

kubilay0052

Üye
Ben cok rahat bı sekılde gırıyorumm hatta Internet paketı alırsanız telefonunuzu pc suıt le laptopunuza baglarsanız laptopdanda nete gırebılırsınız

sinyorss

sinyorss

Üye
beyler bayanlar sim kart menüsünden,Turkcell hizmeleri>müşteri hizmetleri>Ayarlarımı yap'dan önce wap,sonrada TurkcellMessenger'in ayarlarını yaptırın ondan sonra girio ama başka bi telefondan aramayı fln isteyebilir

CaRNaGe7

CaRNaGe7

Üye
arkadaşlar 5130 gerekli ve çalışan bir msn programı arıyorum bir çok java program buldum ama hesinden sonuç yok çalışan bir tane söyleyebilirmisiniz

cevriye12

Üye
5130programaları lazım lültfen çabuk

SilentOne

SilentOne

Üye
yha bn aveyayı 2009 temmuzda aldım ve msn e çatur çuturda giriyoo ve 12 saate 5 knktor atmışıtı sadce ayarlara girp yapılandırmaya gelip varsayılıan yapılandrma ayarına türkcell,vodafone .avea yapın tercih edilen erişim nokktasına türkcell,vodafone, avea internet yapın sonra tüm uygulamalarda varsayılanın etkinleştirin diyin tmmdır :d

cevriye12

Üye
ücretsizmi girio

SilentOne

SilentOne

Üye
walla bnde 12 saatte 5 kontor atıyodu hatta girdi cıktı 5 konyor atıyoodu şimdi yapmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...