5130 xm v 08.20 hakında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
5130 xm v 08.20 hakında bilgi
yha beyler nokia nın yabancı forumlarında okudum 5130 xm nin v08.20 cıkcak flen diolar yükleyen varmıı yada bulan ?
ve 5130 a ovi map gelicekmişş ve v07.91 ekran koruyucu ve müzikte bakşa bi müziqe geçerken 2 yada 3 sn takılma düzeltilmiş diolar doqrumuu ?? cwp bekliyom

traBolic

traBolic

Üye
Haberim yok ama bi bakarım

cenk08201125

cenk08201125

Üye
araştırmak lazım

djsalih91

djsalih91

Üye
bende v 7.95 var

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
v 07.91 benim ki v7.95 ne zamn geldi ??

djsalih91

djsalih91

Üye
şubat ayında en yeni sürüm çıktı şu an bende v 7.95 yüklü

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
bnde yok gorunuyo güncelleştirme ne biçim iş bu yha 07.91 en son sürüm dio siz nasıl güncelliyonuz pc den mi yoksa internet paketi alıp telden mi güncelliyorsunuz ??

djsalih91

djsalih91

Üye
yok ya teknik servis güncelledi yoksa bendede v 7.91 vardı malum aynı sürümü tekrar yükleyemiyosun bende servise verdim onlar yüklemiş

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
hmm.. anladım yha nokia update suilte hiç guncellemiyoo gitti
ne işsse

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
yha beyler bişi diecem nokia update suilt ile güncellmek istiyom 5130 un v7.95 i geldi ama bndeki update suilt hala 7.91 i son surum halinde goruyor nasıl duzeltebilir pekş yardım pls??

metin_nn

Üye
bendede 7.91 kurulu geçtğimiz ay serviste sürüm güncellendi ve şarkı geçişinde takılma benimkindede var :S

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
yha işte nokia update suilt guncellemiyo guncellese sahane olucakda

metin_nn

Üye
pc suite ile güncelleme yaparken hata oldu flash atıldı pc suite ile uğraşmayın bencede: D

djsalih91

djsalih91

Üye
tüm suite kaldır ve nokia nın sitesinden son sürümü indir kur ve yükle :oke:

--------------- Ekleme ---------------

ya kardes bnimki V 06 65 en son dio güncellemeler de yapılmıo yah yardım ederseniz !!
bırak öyle kalsın kardeş o sürümde ekran koruyucu var en azından ama yok dersen nokinın sitesinden indir :oke:

bllcskn

Üye
benmkide 6.65 en iyisi bu olsa gerek şimdiye kadar hiçbi sorunla karşılaşmadım. az önce guncellemek üzereydim forumlarda biraz gezdim vazgeçtim :)

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
bi 6.95 yap sonra hiç yapma yeni versiyon gelinceye kadr geldiqin de ve tüm hatlar giderse biz yazarız zaten

djsalih91

djsalih91

Üye
v 08.20 çıktı galiba bazı forumlarda gördüm acaba artıları ne video çekim çözünürlüğü yükselecekmiş felan dediler ama tam bi bilgim yok kimseyi yanıltmak istemem bu da link

gsmetehan

gsmetehan

Üye
ben 2 gün önce aldım müzik geçişlerinde sorun yok beklemiyor

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
çıktıysa süper olucak

--------------- Ekleme ---------------

suan baktım navirim ile çıkmamış ama bn bi araştırma yapıyım bişi bulursam soylerim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt