5130 um var MÜZİK ÇALARA TIKLADIĞIMDA HAFIZA KARTI BOŞ OLMASINA RAĞMEN YETERLİ HAFIZA YOK DİYOR :s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merdo3535

Üye
    Konu Sahibi
5130 um var MÜZİK ÇALARA TIKLADIĞIMDA HAFIZA KARTI BOŞ OLMASINA RAĞMEN YETERLİ HAFIZA YOK DİYOR :s
merhaba arkadaslaR Aranıza yeni katıldım öncelikler merhaba 5130 um var MÜZİK ÇALARA TIKLADIĞIMDA HAFIZA KARTI BOŞ OLMASINA RAĞMEN YETERLİ HAFIZA YOK DİYOR :s acil çözmem lazım lütfen yardımcı olun bekliyorum :((((

teomaniaa

teomaniaa

Üye
KArdeş yeterli hafıza yok derken telefondan bahsediyodur sen anlamamışındır

OğuzcanAbi

Üye
telefon hafızasını boşalt

djsalih91

djsalih91

Üye
telefon hafızasını boşalt
ne alakası var yazılımı çökmüş 5130 larda kronik bi hastalık gibi birazcık zorlamaya gelsin reset atıyor kapanıyor müzikçalarada girmiyor artı telefonun tüm orjinal dosayaları siliniyor ve bu sorun hiç bi versiyonda halledilemedi kesinlikle uzak durulması gereken bir cihaz :nono: not ( 1 yıllık 5130 kullanıcısıydım ve bugün sattım )

slcx

slcx

Üye
aynısını bana oldu. mesajlar kaydolmuyo. video izlenılmıyor. muzik calara girmıyor. KATILIYORUM. YAZILIMI CÖKTÜ. VE BÜTÜN ORJİNAL DOSYALAR SILINIYO. HARD FORMAT YADA SOFT FOTMAT TA İŞE YARAMIYO. BEN GARNTİYE YOLLADIM. BAKALIM NE OLACAK

djsalih91

djsalih91

Üye
aynısını bana oldu. mesajlar kaydolmuyo. video izlenılmıyor. muzik calara girmıyor. KATILIYORUM. YAZILIMI CÖKTÜ. VE BÜTÜN ORJİNAL DOSYALAR SILINIYO. HARD FORMAT YADA SOFT FOTMAT TA İŞE YARAMIYO. BEN GARNTİYE YOLLADIM. BAKALIM NE OLACAK
güncel yazılım yüklerler yani v 7.95 keşke almasaydın kardeş bu cihazı artık uğraşıp duracan

trabula_hacker

trabula_hacker

Üye
o telefonda hafıza yok diyor kart boş olması bişi deiştirmez. telefonun hafızasnn boş olması gerekiyorr

Adilx05

Adilx05

Üye
Ramden Bahsediyo Uygulamaları kapat Öyle Gir Bi de...

hsnkpln07

Üye
benımde bır 5130 um var aynıları bende oluyodu...versıyon yukseltmeden nokıa updater dıye bı programdan format atabılırsınız ama yukseldıgı zaman ıcındekı yazılım programı ya garantıyr gonderıp bekleyeceksın yada uygun bı telefoncuda yazılım attıracaksın ... uzulerek soyluyorum en kesın cozumde tlf nu satabıldıgın en yuksek fıyata satıp kurtulmak...zararın neresınden donulse kardır

Badem21

Üye
doğru dion ama bnden sana tavsiye teli. çok kurcalama yada günde 100 sms yazıyosan bnim gibi tel. hızına yetişemitor bnim ki artık hendi hafızasını çokertmeyi bitirdi artıq bide hafıza kartını çokerttiyo 10 günde bir xD 5800 alıcam ama güncllemyele flen uğreşamyacam normal tel. gibi kullancan sadece dokunmatik marakım var die

Godfather

Godfather

Üye
Kardeşim o yazıdan kasıt remde boş yer yok diyor :)
Telefona format at ve fazla şey yükleme ve tema kullanma düzelir;)

ungood20

ungood20

Üye
javaların bilindik sorunları s40 larda bu cok sebepleri var hangi birinden olduğu zor anlaşılıyor.

irfan6155

Üye
teoman kanka senmisin lan

bakeiz

Üye
arkadaşlar benim telefonda da aynı sıkıntı var ama şöyle anlatayım.ilk aldığımda böyle bir şey yoktu.2 sene sonra tel çöktü ve telfoncu yeni program attı.sonrasında bu sıkıntı başladı.şimdi suite bağlayıp güncelleştirme deneyeceğim..bakalım ne olacak???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt