5130 kullanıcısıyım YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emptyokan

Üye
    Konu Sahibi
5130 kullanıcısıyım YARDIM
Arkadaşlar telefonuma yeni yazılımlar yüklemek istiyorum ve ben kendi telefonumdan internet hakkımla bunu yapabilir mıyım?

SheFy

SheFy

Üye
Sakın deneme ben demedim yazılım güncelledim hafıza da yer kalmadı ve şu an müzik çaları kullanamıyorum yer olmadığı için

emptyokan

Üye
    Konu Sahibi
Tamam da benim anlamadığım kardeşim ben yeniyim pek anlamıyorum verilen linklerin çoğu açılmıyo telde neden böyle oluyo verilen linklere pcden mi giriyolar ?.s hiç bi şey anlamadım:)

emptyokan

Üye
    Konu Sahibi
Locked

guney28

guney28

Üye
gir ayarlardan telefon ayarlarına ordanda yazılım güncellemeye tıkır tıkır hallet işini :) tabi sarjın olsun internet hakkındanda güncelleyebilirsin versiyonu sorunsuz.

emptyokan

Üye
    Konu Sahibi
Soruma ndense kimse cevap vermiyo:)

----------Eklendi @ 23:17:52 ---------- Yazıldı @ 23:16:05 ----------

gir ayarlardan telefon ayarlarına ordanda yazılım güncellemeye tıkır tıkır hallet işini :) tabi sarjın olsun internet hakkındanda güncelleyebilirsin versiyonu sorunsuz.

dediklerini harfiyen uyguladım ama son adımda bu işlem gerçekleşemez dedi.acaba telefonumdan hallede bileceğim link mevcut mu elinizde

mrtcn307

mrtcn307

Üye
telefon için link bulamadım ama pc suite le pcden yapabilirsin birde forumda güncelleme sonucu sorun yaşayan kişiler var istersen ona göre hareket sonradan sorun çıkarsa uğraştırır

guney28

guney28

Üye
link verme sansım yok telefondan kendi güncelleştirmen lazım yada pcden güncellemen lazım. Ama bide şunu dene istersen fabrika ayarlarına geri döndür önemli bişey yoksa telde. birde öyle dene yazılım güncellemeyi.

emptyokan

Üye
    Konu Sahibi
Pcden yapmak kolayda ışte pc ye ulaşma şansım yok onun için telefondan halletmek istedim yinede sağolun teşekkürler

spy ghost

spy ghost

Üye
Normal bir şekilde yap telefondan uğraşırsan sıkıntı yapar

emptyokan

Üye
    Konu Sahibi
Olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt