Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5130 kullanıcısıyım YARDIM
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emptyokan
Üye
Konu Sahibi
5130 kullanıcısıyım YARDIM
Arkadaşlar telefonuma yeni yazılımlar yüklemek istiyorum ve ben kendi telefonumdan internet hakkımla bunu yapabilir mıyım?
SheFy
Üye
Sakın deneme ben demedim yazılım güncelledim hafıza da yer kalmadı ve şu an müzik çaları kullanamıyorum yer olmadığı için
emptyokan
Üye
Konu Sahibi
Tamam da benim anlamadığım kardeşim ben yeniyim pek anlamıyorum verilen linklerin çoğu açılmıyo telde neden böyle oluyo verilen linklere pcden mi giriyolar ?.s hiç bi şey anlamadım
emptyokan
Üye
Konu Sahibi
Locked
guney28
Üye
gir ayarlardan telefon ayarlarına ordanda yazılım güncellemeye tıkır tıkır hallet işini tabi sarjın olsun internet hakkındanda güncelleyebilirsin versiyonu sorunsuz.
gir ayarlardan telefon ayarlarına ordanda yazılım güncellemeye tıkır tıkır hallet işini tabi sarjın olsun internet hakkındanda güncelleyebilirsin versiyonu sorunsuz.
telefon için link bulamadım ama pc suite le pcden yapabilirsin birde forumda güncelleme sonucu sorun yaşayan kişiler var istersen ona göre hareket sonradan sorun çıkarsa uğraştırır
guney28
Üye
link verme sansım yok telefondan kendi güncelleştirmen lazım yada pcden güncellemen lazım. Ama bide şunu dene istersen fabrika ayarlarına geri döndür önemli bişey yoksa telde. birde öyle dene yazılım güncellemeyi.
emptyokan
Üye
Konu Sahibi
Pcden yapmak kolayda ışte pc ye ulaşma şansım yok onun için telefondan halletmek istedim yinede sağolun teşekkürler
spy ghost
Üye
Normal bir şekilde yap telefondan uğraşırsan sıkıntı yapar